0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να διοριστεί χρησιμοποιώντας τα μόρια από την ιδιωτική εκπαίδευση θα πρέπει να έχει υπηρετήσει ως αναπληρωτής 2 πλήρη διδακτικά έτη, ήτοι από 01/09-21/06 για πρωτοβάθμια ή 30/06 για δευτεροβάθμια! Επειδή όμως τώρα πια οι προλήψεις αναπληρωτών δεν γίνονται από 01/09,αλλα από 05/09 συνήθως, δεν φτάνουν τα 2 σχολικά έτη, αλλά χρειάζεται και τριοε χρόνος ως αναπληρωτής, προκειμένου να ικανοποιηθεί η παραπάνω προϋπόθεση!
Οι πληροφορίες λένε ΦΕΚ 25 ή 26.Ορκωμοσία 25-29 ή 26-1.Το πότε θα μάθεις σε ποιο σχολείο θα τοποθετηθείς διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Θα έλεγα το αργότερο 1 ή 2 θα γίνει η ανάληψη στο σχολείο.
Ναι, αλλά δεν έχει νόημα. Καθώς δεν καλύφθηκαν ακριβώς. Οι νεοδιόριστοι θα τοποθετηθούν σε σχολεία της δδε τους καλύπτοντας λειτουργικά κενά την πρώτη χρονιά. Την επόμενη χρονιά θα πάρουν οργανική. Καλά αποτελέσματα
Αυτό που θέλω να δω είναι όχι ποιος θα πάει που απλά να δω σε ποια σχολεία διορίστηκαν σε τμήματα ένταξης για να ξέρουμε ποια έμειναν βάση αυτών που ιδρύθηκαν και αναφέρονται στο ΦΕΚ.για να δω για του χρόνου τι έχει μείνει
Μα δεν μπορείς να ξέρεις ποια ΤΕ θα είναι διαθέσιμα του χρόνου, αφού τον Μάιο - Ιούνιο θα γίνουν τοποθετήσεις αυτών που θα έχουν έρθει με μετάθεση, εκείνων που θέλουν βελτίωση (άρα θα αφήσουν άλλες θέσεις ελεύθερες) και των νεοδιόριστων 2025 που θα δηλώσουν θέσεις για οριστική τοποθέτηση! Τι συμπέρασμα θα βγάλεις λοιπόν για την επόμενη χρονιά, ειδικά αν ξαναδιορίσει στα εναπομείναντα ΤΕ;
Μια και αναφέρθηκε παραπάνω το θέμα της ιδιωτικής προυπηρεσίας ήθελα να ρωτησω, αν γνωριζει κάποιος τι ακριβώς σημαινει "δυο πλήρη διδακτικα ετη σαν αναπληρωτης".Δηλαδή εγω που εχω δουλεψει ως αναπληρώτρια 4 χρονιές αλλά η ανάληψη γινόταν συνήθως λίγο μετα το πρωτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη εχω την προυπόθεση αυτή ή θα έπρεπε η ανάληψη να γινόταν για δυο χρονιές τουλάχιστον απο την 1η του Σεπτέμβρη;Ευχαριστώ
Αναφέρεται στη χρονική διάρκεια. Δύο πλήρη διδακτικά έτη στη δευτεροβάθμια είναι 20 μήνες, ενώ στην πρωτοβάθμια είναι 19 μήνες και 12 μέρες.
Δηλαδή αν δουλεψε περσυ κ φέτος, σημαίνει οτι τώρα διορίζεται?