0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαεριστω πολυ θεσσαλονικη μεςνω εγω, καλη τοποθετηση και σε σενα
Μονο Κυριακή εχει καραβι απ οτι βλεπω...ευτυχως εχει και αεροδρόμιο
Έχει αεροπλάνο σχεδόν κάθε μέρα από Θεσσαλονίκη με δυο εταιρείες Aegean και sky. Το καράβι αξίζει μόνο αν θέλεις να μετακινήσεις αυτοκίνητο, αν δεν είσαι μέσα στην πόλη θα σου χρειαστεί. Τα πράγματα σου και τις βαλίτσες σου θα τις στείλεις με μεταφορική (Μαρνέρης στο Καλοχωρι), 5 ευρώ το κάθε δέμα ασχέτως μεγεθους.[/quευχαριδστω εχω αυτοκινητο
Υπάρχουν δύο τρόποι την χειμερινή περίοδο 1 φορά την εβδομάδα από Θεσσαλονίκη για Χίο και νομίζω άλλη μια φορά από Καβάλα για Χίο είναι το πλοίο Blue star Μύκονος που κάνει όλο το ΒΑ Αιγαίο και πάει εναλλάξ μια Καβάλα μια Θεσσαλονίκη.Τώρα στα θερινά εκτελείται από το Διαγόρα.
Με ένα πρόχειρο υπολογισμό πρέπει να πέρασε πάνω από 800 άτομα στους ΠΕ70
Συνάδελφοι, οι τοποθετήσεις στις Διευθύνσεις γίνεται με βάση τη σειρά διορισμού ή με βάση τα κοινωνικά κριτήρια;
Συγχαρητήρια σε όλους/όλες που διορίζονται!!! Καλή σταδιοδρομία ως νεοδιόριστοι/νεοδιόριστες!!!Προς Trust No One: Υπάρχει περίπτωση να έχουμε άμεσα εκκαθαρισμένους μετά τους διορισμούς 2025...; Η αγωνία αυτών που μένουν πίσω είναι μεγάλη, καθώς θέλουμε να υπολογίσουμε αν υπάρχουν ελπίδες για του χρόνου, που είναι η τελευταία χρονιά...Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!!
η Α χιου εχει σχολεια δυσπροσιτα; ευχαριστω
Έχει μόνο ένα σχολείο δυσπρόσιτο που δίνει 10 ΜΣΔ και είναι το Γυμνάσιο Βολισσού.Μπορείτε να βλέπετε τα μόρια των σχολείων κάθε περιοχής εδώ: http://malliaros.bplaced.net/deyterobathmia.phpΣυγχαρητήρια για τον διορισμό σου.