0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να αναμένουμε έκπτωση ακτοπλοϊκών για τους νεοδιοριζόμενους ή να αγοράσουμε εισιτήρια;Ευχαριστώ.
https://e-wall.net/91219/fast-ferries-ekptosi-sta-aktoploika-gia-neodioristous-ekpaideftikous/
Δυστυχώς αυτό δεν εξυπηρετεί στον τόπο μου. Πέρυσι είχε βγει ανακοίνωση με πολλές εταιρίες. Αλλά φέτος το υπουργείο ανακοίνωσε μόνο 30% αεροπορικά.
Καλημέρα! Οι νεοδιόριστοι πώς μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έγινε η πρόσληψή μας την ημέρα της ορκωμοσίας; Ορκίστηκα κατ' εξαίρεση σε άλλη ΔΠΕ από αυτή του διορισμού και χρειάζεται να διαβιβαστούν τα δικαιολογητικά. Η επικοινωνία με την ΔΠΕ διορισμού είναι ανέφικτη, καθώς δεν σηκώνουν τηλέφωνα ούτε απαντούν σε mails που έχω στείλει για να ενημερωθώ από την άλλη άκρη της χώρας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τσεκάρουμε; Στην ΕΡΓΑΝΗ π.χ. από ό,τι διάβασα δεν αναρτώνται οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Δες στο ΟΠΣΥΔ στο πεδίο "Φάκελος" ..
Εκεί έχω δει ότι φαίνεται και ο ΑΜ και τα υπηρεσιακά στοιχεία, οκ. Στα στοιχεία μου στο ΠΣΔ με βγάζει αναπληρώτρια σε παύση εκπαιδευτικής ιδιότητας. Στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού μας περνάνε αργότερα; Γιατί εκεί πηγαίνοντας να εκδώσω κωδικούς δημόσιας διοίκησης μου βγάζει ότι το ΑΦΜ μου δεν αντιστοιχεί σε δημόσιο υπάλληλο.
Σταδιακά θα γίνουν αυτα
Οι κωδικοί δημόσιας διοίκησης δεν θα σου χρησιμεύσουν πουθενά.Είναι για δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι απασχολούνται με κάτι στη δουλειά τους για το οποίο απαιτούνται οι κωδικοί.Εσύ δεν είσαι τέτοια περίπτωση.