0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λίγο δύσκολο λόγω του αλαλούμ που επικρατεί με τις τοποθετήσεις των μονίμων και τις επανατοποθετήσεις των αναπληρωτών.Το πιο πιθανό είναι ότι θα τρέξει με το περσινό χρονοδιάγραμμα (και για τις αφαιρέσεις περιοχών που προβλέπονται από Οκτώβρη) και ίσως ακόμη πιο καθυστερημένα. Πάντως δε νομίζω να πάρει πολλούς. Ακόμη η πρώτη δεν έχει τακτοποιηθεί όπως πρέπει.
Ενημέρωση επίσημα δεν υπάρχει.Αυτό που σίγουρα υφίσταται είναι το απέραντο χάος στις περισσότερες διευθύνσεις!Τοποθετήσεις και εκ νέου τοποθετήσεις νεοδιόριστων, αναπληρωτών, ακόμη και μονίμων. Διαθέσεις και εκ νέου διαθέσεις όλων των προηγούμενων. Κάτι οι συγχωνεύσεις, κάτι όλα τελευταία στιγμή, κάτι από δω, κάτι από κει, έχουν οδηγήσει σε ένα χαμό να τον πω; Για μια εβδομάδα ακόμη αποκλείω νέες προσλήψεις εκτός κι αν υπάρξει μαγικό ραβδί.Το φετινό αλαλούμ είχε να συμβεί κάμποσα χρόνια. Τεσπα. Ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια!
Πολύ κακό το σενάριο του να μην πάρει πολλά άτομα… Ως και τραγικό. Τα κενά είναι πολλά. Στην ειδική αγωγή θα πάρουν ή ούτε εκεί;
Σε 15 μέρες η β' φάση... γίνεται προσπάθεια για μια κανονική φάση από ότι φαίνεται, τα κενά παρά τις συγχωνεύσεις που αρκετές τις πήραν πίσω είναι τεράστια, περισσότερα από πέρυσι σε αρκετές περιπτώσεις, υπομονή και αισιοδοξία. Κάτι καλό θα γίνει...
Απορία! Πήρε μόνιμους οι οποίοι πληρώνονται από τον τακτικό προϋπολογισμό, επίσης πήρε αναπληρωτές οι οποίοι επίσης είναι από τον τακτικό προϋπολογισμό. Συνήθως στην πρώτη φάση που ήταν παραδοσιακά η μεγαλύτερη οι αναπληρωτές ήταν από λεφτά ΕΣΠΑ και οι επόμενες ήταν από τον τακτικό προϋπολογισμό! Τι έχει αλλάξει; Γιατί ανατράπηκαν όλα αυτά τα δεδομένα; Ίσως δεν είμαι καλά εμημερωμενος αλλά νομίζω έτσι γινόταν μέχρι πέρυσι!
πως το ξέρουμε ότι γίνεται προσπάθεια για μια κανονική φάση? αφού είπαν στη χθεσινή συνάντηση με την ΟΛΜΕ ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις. τώρα βρήκαν?
Δεν είπαν ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις. Ένας μόνο εδώ μέσα το είπε χωρίς καν να αναφέρει πηγή. Εξάλλου τα περισσότερα λεφτά στις επόμενες φάσεις θα είναι του ΕΣΠΑ. Μια χαρά πιστώσεις υπάρχουν. Εξάλλου τα κενά ΖΕΠ και, όχι μόνο, έχουν ζητηθεί αλλά θεωρητικά προηγούνται ήδη κενά που δε δόθηκαν και κανονικά εκείνα πρέπει όπως και δήποτε να καλυφθούν στη
Απορία! Πήρε μόνιμους οι οποίοι πληρώνονται από τον τακτικό προϋπολογισμό, επίσης πήρε αναπληρωτές οι οποίοι επίσης είναι από τον τακτικό προϋπολογισμό. Συνήθως στην πρώτη φάση που ήταν παραδοσιακά η μεγαλύτερη οι αναπληρωτές ήταν από λεφτά ΕΣΠΑ και οι επόμενες ήταν από τον τακτικό προϋπολογισμό! Τι έχει αλλάξει; Γιατί ανατράπηκαν όλα αυτά τα δεδομένα; Ίσως δεν είμαι καλά ενημερωμενος αλλά νομίζω έτσι γινόταν μέχρι πέρυσι!
καλησπέρα! συμφωνώ απόλυτα ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μεταφέρονται ανακρίβειες και ανυπόστατα πράγματα. ωστόσο, αυτό που έγραψα για τις πιστώσεις το διάβασα σε σχόλιο συναδέλφου (νομίζω μέλος της ΟΛΜΕ), ο οποίος ήταν παρών στην συνάντηση με τον υπουργό και ανέφερε ότι σε ερώτηση του ίδιου για τη β φάση, η απάντηση από το αρμόδιο τμήμα ήταν ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις αυτή τη στιγμή. δεν θεωρώ ότι είναι ανυπόστατο αυτό!