0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αττική Δευτεροβάθμια, λόγω και των περικοπών τμημάτων, είναι ελάχιστα έως μηδενικά τα κενά στην Γενική, αλλά υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις στην Παράλληλη.Από κει και πέρα υπάρχει αναμονή για Τ.Υ (ΠΕ02) και ΜΝΑΕ (ΠΕ02 και ΠΕ03).
Mε βάση την εμπειρία σας πόσους ΠΕ02 γενικής περιμένετε να ανακοινώσει?
Είναι απρόβλεπτη η φετινή χρονιά. Τους έχουν στριμώξει για τα καλά απ ότι φαίνεται οι ευρωπαιοι, για να μειώσουν τους αναπληρωτές, εξ ου και οι αυξημενοι διορισμοί εφέτος σε συνδυασμό με τις συμπτηξεις τμημάτων.Δεν έχω κρατήσει στατιστικά φετινών διορισμών και προσληψεων οπότε οποιαδήποτε πρόβλεψη μου θα ήταν αυθαίρετη.
και τι ακριβώς θα κάνουν οι ΠΕ23 δηλαδή; Εγώ θα έλεγα το αντίθετο, από τότε που γέμισε ο τόπος με ΠΕ23 είχαμε έκρηξη κρουσμάτων.
Απλά απαράδεκτος κ πραγματικά ντροπή...
Συμφωνώ και επαυξάνω με την προλαλησασα.Ας μη γίνει καλύτερα το εν λόγω φόρουμ πεδίο αντιπαράθεσης γτ αυτό πραγματικά δεν έχει νοημα.Προσωπικα η καλύτερη ανταμοιβή ήταν το ευχαριστώ των γονέων και των εκπαιδευτικών σχετικά με την υλοποίηση των σχολών γονέων στις σχολικές μονάδες που βρισκόμουν κατά το περσινό σχολικό έτος κ ευελπιστώ πως αυτό θα επαναληφθεί σύντομα...
Για Γενική μιλώντας, γύρω στους 500. Παραπάνω χλωμό.
Καλύτερα μια κακή πρόβλεψη, παρά μια μη πρόβλεψη.Να δούμε πότε θα κλείσει η στρόφιγγα.
Στους 500 βάζετε και τα 300 περίπου ΖΕΠ που θα είναι μειωμένου ωραρίου; Αν είναι έτσι η κάλυψη των κενών θα είναι πάλι πολύ χαμηλή.