0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλη μια απογοητευτική φάση, όχι τόσο για τους συναδέλφους αναπληρωτές, αλλά για τους εκατοντάδες μαθητές δημοτικών σχολείων που δεν έχουν δάσκαλο γενικής παιδείας στην τάξη τους από την αρχή της σχολικής χρονιάς (και δεν πρόκειται να αποκτήσουν καθόλου φέτος, παρά τις τόσες ειδικές και τοπικές προσκλήσεις).
Παιδιά με πήραν τώρα στη Δ' Φάση πρώτη φορά. Ξεκινάω 13 Φεβρουαρίου.Γνωρίζετε πότε θα ανοίξουν οι πίνακες Ειδικής; Συνήθως ανοίγουν Μάιο ενώ της Γενικής τον Μάρτιο.Το ρωτάω για να υπολογίσω πόση προϋπηρεσία θα προλάβω να βάλω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν θα τη βάλεις εσύ, θα υπολογιστεί αυτόματα στον οπσυδ. Καλή αρχή!
Γινόντουσαν τον Μάιο διότι το ΥΠΑΙΘ και τις δύο φορές για την ειδική έστελνε το αίτημα την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου! Φέτος το ΑΣΕΠ πήρε το αίτημα στις 17 Ιανουαρίου και αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει ξεκινήσει ήδη η συγκρότηση της προκήρυξης. Μέσα από αρμόδιο υπάλληλο σου λέω ότι το ΑΣΕΠ θα στείλει την προκήρυξη στο ΥΠΑΙΘ για έλεγχο τέλη Φεβρουαρίου και σε 5 μέρες θα έχει δημοσιευθεί. Μετά την δημοσίευση η διαδικασία αίτησης κρατάει κοντά στις 20 μέρες. Εάν δεν γίνει κάποιο κοσμοιστορικό γεγονός αρχές Απριλίου θα έχουν τελειώσει οι αιτήσεις ώστε από το Πάσχα και για ένα μήνα οι διευθύνσεις να έχουν ολοκληρώσει ΣΩΣΤΑ τον έλεγχο των δικαιολογητικών προκειμένου τέλη Ιουνίου να έχουμε προσωρινούς! Φέτος υπολογίζονται κοντά στις 45.000 αιτήσεις!
Παιδια συγνωμη θυμιστε μου λιγο ποιος κανειτους πινακες και τους εχει στο προφιλτου ?
Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μίας και είμαι καινούργιος στην εκπαίδευση. Είμαι στους διορισθέντες αναπληρωτές ΠΕ25 μετά από τοπική πρόσκληση της ΠΔΕ Αττικής, ξέρει κάποιος σίγουρα να μου πει αν έχω κυρώσεις αν αρνηθώ τη θέση γιατί δεν αναφέρεται κάτι στην πρόσκληση. Σημειώνεται ότι δεν είμαι στους πίνακες.ευχαριστω