0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι τραγικό... Τι νόημα εχει να είσαι ψηλά στους πίνακες ...Εγώ είμαι στην 1η χιλιάδα στους ΠΕ03 και θα πάω Γεναρη/Φλεβαρη στο σχολείο...?Οι προσλήψεις στους ΠΕ03 είναι αστείες φέτος...
Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος...Ήδη οι μόνιμοι ΠΕ03 με τους διορισμούς από το 2021 μέχρι φέτος έχουν αυξηθεί από 6000 σε 7800. Φέτος διόρισε τις συνταξιοδοτήσεις συν την α' φαση για αυτό ανέβηκες στην πρώτη χιλιάδα. Μην ξεχνάς ότι οι ΠΕ03 είναι η πιο γερασμένη ειδικότητα. Τα επόμενα 5-6 χρόνια θα αποχωρήσουν κοντά 1500 Μαθηματικοί!Υπομονή και θα έρθει η σειρά σου...
To λες σαν είναι ντετερμινιστικό...Όμως το 26 ανοίγουν οι πίνακες ποιος ξέρει τι θα μπει και αν δεν έχω να βάλω μόρια...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
Πολλοί έχουμε περάσει αυτό το άγχος. Προσπάθησε, εφόσον είναι εφικτό, να προσθέσεις και άλλα προσόντα για το επόμενο άνοιγμα. Υπομονή για τις επόμενες φάσεις. Εύχομαι ο,τι καλύτερο.
Συμφωνώ αλλά σημασία έχει ΠΟΤΕ τα περνάς εγώ είμαι 45+ ...
γνωρίζουμε κάτι για τη γ φάση; έχει γίνει καταγραφή κενων για πρόσληψη αναπληρωτών; υπάρχει κάποιο έγγραφο καταγραφής τους;
Νομίζω η καταγραφή είχε οριστεί ως τις 23/10. Ωστοσο, δεν ξέρω αν πρόκειται για καταγραφή μόνο των κενών ΜΝΑΕ.
Για να δούμε τι νέα θα έχουμε αυτή την εβδομάδα....