0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη βθμια γενική έμειναν κενές αρκετές θέσεις απ' ότι φαίνεται.Επόμενες προσλήψεις: Ιανουάριο 2025 με το άνοιγμα σχολείων, έτσι γίνεται τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Τότε θα πάρει με το τσουβάλι γιατί θα ανοίξει ο τακτικός προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2025.Για παράλληλη βθμια δεν υπάρχουν λόγια, αμέτρητα κενά παντού.
Καλησπέρα σε όλους. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το πώς έτρεξε σήμερα το σύστημα και ίσως μπορείτε να με διαφωτίσετε. Είμαι ΠΕ02 ειδικής. Στην β φάση ο προ τελευταίος που μπήκε σε μια από τις περιοχές της επιλογής μου είχε 52.8 μόρια για ΑΠΩ και ο τελευταίος 51.7 για ΑΜΩ. Από αυτόν με ΑΜΩ απείχα 40 θέσεις. Οπότε υπέθεσα ότι για την γ φάση έχει αυτός προτεραιότητα ώστε να γίνει ΑΠΩ και μετά θα ακολουθούσαν οι υπόλοιποι με τα λιγότερα μόρια. Έτσι είχα ελπίδες να με πάρουν στη γ φάση. Σήμερα όμως είδα ότι στις περιοχές που δήλωσα ο πρώτος που πήραν δεν ξεκίνησε από τα 52.8 ή 51.7 αλλά από τα 58.9 μόρια. Πώς γίνεται αυτό? Που βρίσκονταν όλοι αυτοί στην προηγούμενη φάση? Γιατί δεν πάρθηκαν τότε? Αφού ο πίνακας έτρεξε στη β ως τα 52 μόρια γιατι αυτός με τα 58 δεν επιλέχθηκε τότε? Δεν γνωρίζω πολλά από το σύστημα. Οπότε η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.