0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διορισμοί χωρίς να ληφθούν υπ' όψιν τα οργανικά κενά.Μεταθέσεις όπου λαμβάνονται υπ' όψιν και τα οργανικά κενά κι ο αλγόριθμος κι όλοι οι κόφτηδες.Καλά θα πάει αυτό.
Μην είστε εχθροί των διορισμών. Διορισμοί να γίνονται πάση θυσία κι όποιος επιζήσει, επέζησε. Υ.Γ. Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μετάθεση. Σε λίγο θα προστεθούν στο γνωστό φάκελο οι μεταθέσεις της πρωτοβάθμιας σε μορφή excel όπως κάθε χρόνο.
Κάποιοι τα έλεγαν, άλλοι τα λένε, ελάχιστοι συμφωνούν, τα δεδομένα αλλά δείχνουν!
Καταρχάς θέλω να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη αν στεναχωρήσω κάποιον αλλά από την στιγμή που δηλώνει κάποιος οποιαδήποτε περιοχή απλά για να διοριστεί δεν πρέπει να του περάσει από το μυαλο το ενδεχόμενο να μην πάρει μετάθεση στην περιοχή επιθυμίας του μετά το πέρας της διετίας; Ας μην τα βάζουμε με τους νεοδιόριστους κι ας μην είμαστε εναντίων των διορισμών επειδή έτσι μας συμφέρει !
Αν δεν πήραμε μετάθεση,.μπορούμε να κάνουμε κάποιου είδους ένσταση;Και που;Στην πρωτοβάθμια όπου ανήκουμε;
Εγώ διανύω τη δεύτερη χρονιά του διορισμού μου σε νησί! Έχω πάθει ατύχημα στο πόδι μου και κυκλοφορώ με πατερίτσα εδώ και 5 μήνες! Τι μαρτύριο ζω! Αν δεν πάρω μετάθεση θα με αναγκάσουν να παραμείνω στο νησί με τραυματισμένο πόδι; Δεν αντέχω άλλο!!!!!!!!!!
Σωστές παρατηρήσεις. Υπήρξε και μια περίοδος 10 χρόνων περίπου (2010-2019) κατά την οποία πραγματοποιούνταν μηδενικές προσλήψεις και ελάχιστες μεταθέσεις ταυτόχρονα. Διορισμοί πρέπει να γίνονται. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι διορίστηκαν νωρίτερα μακριά από τον τόπο συμφερόντων τους, ενώ οι επόμενοι διορίστηκαν αθρόα σε αστικά κέντρα και πλέον οι πρώτοι βλέπουν τη μετάθεση με το κυάλι. Πώς λύνεται αυτό; Γιατί κάπως πρέπει να λυθεί.
Καλημέρα σε όλους! Συγχαρητήρια σε όσους πήραν την πολυπόθητη μετάθεση! Υπομονή σε όσους θα χρειαστεί να ξαναπροσπαθήσουν κάνοντας αίτηση για απόσπαση. Πήρα μετάθεση από περιοχή σε περιοχή για την τελευταία μου επιλογή. Αναρωτιόμουν αν παρόλα αυτά μπορώ να διερευνήσω την πιθανότητα αμοιβαίας μετάθεσης άμεσα με την ελπίδα να έρθω στην περιοχή της πρώτης μου επιλογής. Μπορώ να το κάνω ή χρειάζεται να υπηρετήσω πρώτα την νέα μου οργανική για την επόμενη χρονιά;