0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι.
Τα μόρια από τις σχολικές μονάδες και τα ΜΔΣ;
Η προϋπηρεσία είναι δίκη σου και σε ακολουθεί πάντα. Δεν χάνεται. Αλλά δε διευκρινίζεις τι σημαίνει ότι ¨θα διοριστείς από πρωτοβάθμια σε δευτεροβάθμια". Είσαι μόνιμη και θα κάνεις αίτηση ξανά για διορισμό επειδή πέρασε τριετία από τον πρώτο σου διορισμό; Σκοπεύεις να πας στη δευτεροβάθμια με μετάταξη; Είσαι στη γενική αγωγή και θα πας πάλι σε γενική αγωγή;
Είμαι ΠΕ70 γενικής μόνιμη , παρήλθε η τριετία και θα κάνω αίτηση για νέο διορισμό στους ΠΕ02.50. Ως ΠΕ70 έχω προϋπηρεσία σχεδόν πέντε χρόνια. Ως ΠΕ02 σχεδόν τίποτα. Τα μόρια μου συνολικής υπηρεσίας είναι μόνο ως ΠΕ70 και είναι 13 και τα ΜΔΣ 14. Αυτά μεταφέρονται εάν διοριστώ ως ΠΕ02.05 ή όχι; Ευχαριστώ για την απάντηση !
Αν πήγαινες από γενική σε γενική θα σου έλεγα ότι τα μόριά σου μεταφέρονται ανεπιφύλακτα. Τώρα έχω μια επιφύλαξη επειδή το γενικό δεν είναι ειδικό και εσύ πηγαίνεις από τη γενική στην ειδική αγωγή. Θεωρώ, όμως πολύ πιθανό ότι τα μόριά σου θα σε ακολουθούν πάντα γιατί είναι δικά σου. Είναι η προϋπηρεσία σου. Ας τοποθετηθούν και άλλοι συνάδελφοι πάνω σε αυτό για να επιβεβαιωθεί αυτό που σου γράφω!