0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οριστικοποίηση την αιτησηή μου χθες και έστειλα το μοναδικό δικαιολογητικό στη ΔΔΕ της οργανικής μου. Στις παρατηρήσεις έγραψα το είδος του δικαιλογητικού και το όνμα της ΔΔΕ. Το βιογραφικό αφορά μόνο την ειδική αγωγή, σωστά; Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους για να επιβεβαιώσω ότι το έλαβαν; Δεν ήρθε αυτοματοποιημένο μήνυμα από το gmail για σφάλμα αποστολής, άρα όλα εντάξει.
Κάποιος νεοδιοριστος που διανύει φέτος τη 2η χρονιά του μπορεί να κάνει τώρα αίτηση για μετάθεση (ή και απόσπαση) για την επόμενη σχολική χρονιά;
Καλησπέρα σας,οι περιοχές μετάθεσης είναι όπως αυτές καθορίζονται από το ΦΕΚ 3399/Β'/10-08-2018; (ή έχει αλλάξει κάτι στο γενικότερο πλαίσιο χιλιάδων αλλαγών και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;)
Αυτές είναι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από το 2018 και μετά. Οι περιοχές και η μοριοδότηση είναι ίδιες και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης!
Πάντως το πρόσφατο ΦΕΚ με την επανένταξη σχολικών μονάδων στην κατηγορία των δυσπρόσιτων ( σχολεια που είχαν αποχαρακτηριστει το 2018) έχει μόνο τα σχολεία της Βθμιας...
Πάντως το πρόσφατο ΦΕΚ με την επανένταξη σχολικών μονάδων στην κατηγορία των δυσπρόσιτων (σχολεια που είχαν αποχαρακτηριστει το 2018) έχει μόνο τα σχολεία της Βθμιας...
Αφού αυτό το ΦΕΚ αναφέρει η anti_08 προφανώς για τη Δευτεροβάθμια ενδιαφέρεται. Πάντως από το 2018 δεν έχει αλλάξει τίποτα!