*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2025  (Αναγνώστηκε 132625 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alik

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2025
« Απάντηση #168 στις: Οκτωβρίου 24, 2024, 02:28:18 pm »
Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:00:09 »

Αποσυνδεδεμένος jimys

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Οκτωβρίου 24, 2024, 03:44:08 pm »
Τίποτα. Πάρε τους ένα τηλέφωνο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, όλα καλά...

Τους πήρα ναι όλα καλά, από τη στιγμή που έχουν πάρει τα δικαιολογητικά με mail μου είπαν όλα οκ
Εκπαίδευση ή Παιδεία; 2 ημίχρονο 1 τελικό..

Αποσυνδεδεμένος giannisn1991

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Οκτωβρίου 24, 2024, 05:36:00 pm »
⚠️ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ :

✔ Η προσωρινή αποθήκευση της αίτησης μετάθεσης δεν θεωρείται ως οριστικοποιημένη υποβολή και ως εκ τούτου αιτήσεις που θα παραμείνουν σε κατάσταση «προσωρινής αποθήκευσης» δεν θα ληφθούν υπόψη και ούτε θα γίνουν δεκτά αιτήματα οριστικοποίησής τους μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

✔Η οριστικοποίηση της αίτησης επέχει θέση υπογραφής από τον αιτούντα εκπαιδευτικό, ο οποίος θα λάβει αριθμό πρωτοκόλλου από το ηλεκτρονικό σύστημα και θα πρέπει να αποθηκεύσει ή/και να εκτυπώσει αντίγραφό της σε μορφή pdf.

✔Τα δικαιολογητικά που θα καταθέσουμε (Π.Ο.Κ.,

Αποσυνδεδεμένος rourou44

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Οκτωβρίου 25, 2024, 12:57:48 am »
Καλησπέρα!
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η εντοπιότητα αποδεικνύεται και από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εφόσον αναφέρεται το έτος κτήσης της και εφόσον έχει παρέλθει τουλάχιστον μία διετία από τότε.
Επομένως, δεν χρειάζεται να στείλουμε και πιστοποιητικό εντοπιότητας από τον δήμο, σωστά; Είχε αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα με αυτό στο παρελθόν;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:00:09 »

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Οκτωβρίου 25, 2024, 03:08:40 am »
Καλησπέρα συνάδελφοι! Γράφει κάπου στην εγκύκλιο ότι τα δικαιολογητικά που πρέπει να σταλούν στις διευθύνσεις πρέπει να είναι ολα σε ένα pdf? Αν έχω το πιστοποιητικό οικ καταστασης, το χαρί της εντοπιότητας και τη βεβαίωση εργασίας συζύγου, πειράζει αν κατατεθούν ως τρία διαφορετικά έγγραφα σε μία αποστολή΄;

Καλησπέρα συνάδελφοι, κι εγώ έχω την ίδια απορία. Είναι λάθος αν σταλούν αυτά τα δικαιολογητικά ως τρία διαφορετικά έγγραφα σε ένα mail;

Μια ερωτηση....αρα στο teachers δεν ανεβαζουμε τιποτα , αλλα σε κανονικο μειλ προς την ΔΔΕ μας, τα εγγραφα που γραψαμε στις παρτηρησεις με την χρηση του i love pdf για να γινει ενα αρχειο;
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος sakissov

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 02 Ἂγω τόν παῖδα
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Οκτωβρίου 25, 2024, 10:30:32 am »
Καλησπέρα!
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η εντοπιότητα αποδεικνύεται και από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εφόσον αναφέρεται το έτος κτήσης της και εφόσον έχει παρέλθει τουλάχιστον μία διετία από τότε.
Επομένως, δεν χρειάζεται να στείλουμε και πιστοποιητικό εντοπιότητας από τον δήμο, σωστά; Είχε αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα με αυτό στο παρελθόν;

Εγω εστειλα και τα δυο για να  ειμαι σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος Vayia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Οκτωβρίου 25, 2024, 12:39:59 pm »
Δεν κάνεις λάθος. Γράφεις στις παρατηρήσεις τα δικαιολογητικά, κάνεις την αίτηση και στέλνεις mail στη Διεύθυνση με τη μορφή που αναφέρεται στην Εγκύκλιο επισυνάπτοντας τα δικαιολογητικά σε ένα pdf. Το πρόγραμμα δεν το ξέρω ( εμένα τα κάνει ο σύζυγος σε pdf και δεν έχω ιδέα πώς γίνεται).

Μπορείς να δεις και το https://tools.pdf24.org/el/compress-pdf για συμπίεση αρχείων σε 200 dpi  και για να ορίσεις χρώμα γκρι και μετά για τη συχώνευση πολλών αρχείων pdf  μπορείς να χρησιμοποιήσεις το https://tools.pdf24.org/el/merge-pdf

Αποσυνδεδεμένος gismix

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Οκτωβρίου 25, 2024, 02:28:24 pm »
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Καθώς η υποβολή των δικαιολογητικών στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα γίνει αποκλειστικά με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί όπως τα ψηφιοποιήσουν σε αρχείο/α pdf, με ανάλυση σάρωσης 200 ή 300 dpi σε ασπρόμαυρο. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αποστολή, λόγω μεγέθους των αρχείων (συνήθως 8 MB), η αποστολή μπορεί να γίνει τμηματικά, αναφέροντας στο τέλος του θέματος κάθε μηνύματος «Μέρος 1ο», «Μέρος 2ο» κοκ.

Σε περίπτωση που δεν χωράνε σε ένα pdf Μπορεί κάποιος να στείλει τόσα pdf όσα τα δικαιολογητικά που έχει.

Αποσυνδεδεμένος sounds92

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Οκτωβρίου 25, 2024, 09:04:35 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα!

Τελικά ξέρουμε ποια αίτηση επιλέγουμε στο teachers για μετάθεση από ειδική στην γενική;;

Οι περισσότεροι γράφουν: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ [001.ΔΕ001]

Μίλησε κάποιος με κάποια ΔΔΕ για σιγουριά;;

Σας ευχαριστώ!!

Αποσυνδεδεμένος Matina7

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Οκτωβρίου 26, 2024, 12:25:55 pm »
Το μόνο δικαιολογητικό που με μοριοδοτεί προς το παρόν είναι της εντοπιότητας. Από το ψηφιακό ΚΕΠ δεν αναφέρεται πουθενά η ημερομηνία κτήσης της ούτε στην οικογενειακή μου κατάσταση.Πάντως δεν άλλαξα νομό κατοικίας. Το εν λόγω δικαιολογητικό πού αποστέλλεται; Μέσω mydocs ή στη ΔΕ του νομού μου; Δεν αναφέρεται αναλυτικά αυτή η περίπτωση στην εγκύκλιο, μόνο τα δικαιολογητικά από ΚΕΠΑ, εργασία συζύγου κτλ. Με της εντοποιότητας τι ισχύει;

Αποσυνδεδεμένος Σπυρίδων ΠΕ03

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την ομορφιά της πορείας κόντρα σε θύελλα
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Οκτωβρίου 26, 2024, 12:42:08 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα!

Τελικά ξέρουμε ποια αίτηση επιλέγουμε στο teachers για μετάθεση από ειδική στην γενική;;

Οι περισσότεροι γράφουν: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ [001.ΔΕ001]

Μίλησε κάποιος με κάποια ΔΔΕ για σιγουριά;;

Σας ευχαριστώ!!

Ναι, σωστά. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον ίδιο Νομό. Στην ουσία ζητάς μετάθεση π.χ. απο ΠΥΣΔΕ (Ειδικής) Μεσσηνίας σε ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και στις αποσπάσεις απο ειδική σε γενική.
Πάνω απ΄τα κάστρα υπάρχουν τ΄άστρα.
Πάνω στα κάστρα υπάρχει μια γλάστρα.
Κάτω απ΄ τα κάστρα ντυμένος στα άσπρα,
μου πέφτει η γλάστρα και βλέπω τ΄άστρα.

Αποσυνδεδεμένος sounds92

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Οκτωβρίου 26, 2024, 01:27:51 pm »
Ναι, σωστά. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον ίδιο Νομό. Στην ουσία ζητάς μετάθεση π.χ. απο ΠΥΣΔΕ (Ειδικής) Μεσσηνίας σε ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και στις αποσπάσεις απο ειδική σε γενική.
Σε ευχαριστώ!! Αυτό ακριβώς εννοούσα.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Οκτωβρίου 26, 2024, 03:47:14 pm »
Το μόνο δικαιολογητικό που με μοριοδοτεί προς το παρόν είναι της εντοπιότητας. Από το ψηφιακό ΚΕΠ δεν αναφέρεται πουθενά η ημερομηνία κτήσης της ούτε στην οικογενειακή μου κατάσταση.Πάντως δεν άλλαξα νομό κατοικίας. Το εν λόγω δικαιολογητικό πού αποστέλλεται; Μέσω mydocs ή στη ΔΕ του νομού μου; Δεν αναφέρεται αναλυτικά αυτή η περίπτωση στην εγκύκλιο, μόνο τα δικαιολογητικά από ΚΕΠΑ, εργασία συζύγου κτλ. Με της εντοποιότητας τι ισχύει;

Τι εννοείς από το"ψηφιακό ΚΕΠ" δεν αναφερεται η ημερομηνία κτήσης; Ζήτησες ψηφιακά από το ΚΕΠ Πιστοποιητικό Εντοπιότητας;Αν ναι , στο Πιστοποιητικό εντοπιότητας δεν μπορεί να μην αναγραφεται η ημερομηνία κτήσης. Κοιτάζω τώρα το δικό μου και βλέπω ότι γραφει :

" Η κάτωθι δημότης είναι εγγεγραμμένη στο Δημοτολόγιο του Δήμου .........., στην ..............οικογενειακή μερίδα του  Δημοτολογίου και με ..... με τα κάτωθι στοιχεία:

Επώνυμο:
..
...
...
Ημερομηνία κτήσης Δημοτικότητας:
... "

Στο δικό μου Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης επίσης αναγραφεται η Ημερομηνία κτήσης Δημοτικότητας.
Όσο για το πού αποστέλεται, αν μιλάμε για μεταθέσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ ,στη Δ.Ε του νομού διορισμού σου με τη μορφή που αναφέρεται στην εγκύκλιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2024, 03:52:13 pm από vama »

Αποσυνδεδεμένος Matina7

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Οκτωβρίου 26, 2024, 04:41:19 pm »
Τι εννοείς από το"ψηφιακό ΚΕΠ" δεν αναφερεται η ημερομηνία κτήσης; Ζήτησες ψηφιακά από το ΚΕΠ Πιστοποιητικό Εντοπιότητας;Αν ναι , στο Πιστοποιητικό εντοπιότητας δεν μπορεί να μην αναγραφεται η ημερομηνία κτήσης. Κοιτάζω τώρα το δικό μου και βλέπω ότι γραφει :

" Η κάτωθι δημότης είναι εγγεγραμμένη στο Δημοτολόγιο του Δήμου .........., στην ..............οικογενειακή μερίδα του  Δημοτολογίου και με ..... με τα κάτωθι στοιχεία:

Επώνυμο:
..
...
...
Ημερομηνία κτήσης Δημοτικότητας:
... "

Στο δικό μου Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης επίσης αναγραφεται η Ημερομηνία κτήσης Δημοτικότητας.
Όσο για το πού αποστέλεται, αν μιλάμε για μεταθέσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ ,στη Δ.Ε του νομού διορισμού σου με τη μορφή που αναφέρεται στην εγκύκλιο.

Τελικά εντόπισα πού αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης. Στις παρατηρήσεις γράφουμε τα δικαιολογητικά και πού θα σταλούν;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2024, 04:49:12 pm από Matina7 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182686
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 692
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144