0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καθόλου κρίμα κι άδικο. Υπάρχει η δίκαιη σειρά των πραγμάτων: 1. Μεταθέσεις2. Μετατάξεις3. Διορισμοί4. ΑναπληρωτέςΑυτή η σειρά θα θέλεις κι εσύ να τηρείται ευλαβικά όταν με το καλό γίνεις μόνιμος/η.
Διαφωτίστε με εαν δεν σας είναι κόπος, την άσχετη (εν δυνάμει σύντομα διορισμένη νηπιαγωγό) να αντιληφθώ κάτι.1. Οι μεταθέσεις, θα είναι συμπληρωματικές, δηλαδή όσοι απο τους 4500 (στο συνολο της Α'θμιας) που δήλωσαν φέτος το Νοέμβρη και δεν ικανοποιήθηκαν, σωστά; ( https://www.especial.gr/statistika-stoicheia-metatheseon-protovathmias-2025-moria-teleytaiou-metatithemenou-pinakes/) 2. Οι μετατάξεις δεν έχου ήδη γίνει (; ), κι αν οχι, γνωρίζουμε νούμερα ανα κλάδο;3. Ακόμα και οι μεταθέσεις να είναι πολλές στον κλάδο μας, ουσιαστικά δεν μας επηρεάζει "αριθμητικά" πολύ - πέρα απο τις υπεράριθμες φυσικα, στο σύνολο διορισμών, σωστά;Σας ευχαριστώ.
Τα λεγαμε εξαρχης...τα πιστευαμε..τα κενα μας εβγαζαν ματι! Ουτε ονειρα ηταν..ουτε ουτοπια ...ουτε τπτ. Ηταν αναγκη που εγινε πραγματικοτητα.Καλη κατανομη και επισημα! Καλο διορισμο συναδελφοι ! Τα νηπιαγωγεια ειναι δυναμη!
Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι οι ΠΕ 60 πάνε -επιτέλους- ταμείο και όχι στον κουβά!!!Πάμε για νούμερα 2400+ μαζί με ειδική...
Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κλάδου σας. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς πολλές φορές το τόνιζα για την αδικία σε παλαιότερους διορισμούς. Εύχομαι καλή τοποθέτηση σε όσες και όσους διορίζεστε και καλή επιτυχία και στους/στις επόμενους/επόμενες. Συνεχίστε την προσπάθεια!!!
Παιδια καλο διορισμο σε ολους ! Είναι σιγουρο οτι θα διορισουν 1.889 συν τισ συνταξεισ δηλαδη συνολικα 2130 νηπιαγωγουσ και συν της ειδικης αγωγης ? είμαι περιπου 2.060 στον εκκαθαρισμενο γενικης και αναρωτιεμαι αν θα με φτασει για διορισμο??? τι πιστευετε βρε παιδια ??
Αν προηγηθούν οι διορισμοι της Ειδικής, ακόμα καλύτερα! Ναι, με τις 2000+/- θέσεις διορισμών σας φτάνει σίγουρα, εκτιμώ πως θα προσπεράσει γυρω στα 300 - 500 ατομα... (δεν έχω δεδομένα, αλλα θυμάμαι που ειχα διαβασει κάποτε οτι σχεδον καθε χρονο ένα 30% μαξ προσπαρνάν οι πινακες)
καλησπερα, είμαι πε60 στον εκκαθαρισμενο με θεση 2.060 περιπου! πιστευεις εχω ελπιδεσ???
Αν οι διορισμοί γενικής και ειδικής μαζί ξεπεράσουν τους 2400 τότε ο πίνακας ενδεχομένως φτάσει μέχρι το 2800-2900.