0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιο ηλίθια ερώτηση πεθαίνεις!
Μέχρι το 2000
Ευχαριστώ πολύ. Την επόμενη χρονιά μπορούμε να ελπίζουμε και πιο κάτω από τις 2000;
Γι'αυτό βγαίνουν οι εκκαθαρισμένοι πίνακες. Ακόμα και τώρα που θα βγουν οι πίνακες, κάποιοι που θα είναι μέσα στους πίνακες, θα διοριστούν τώρα τον Αύγουστο. Προφανώς δε θα πάνε να δουλέψουν αναπληρωτές. Οπότε αν ας πούμε π.χ. η θέση σου είναι 2000 κι από πάνω σου υπάρχουν 600 διοριστέοι, τότε η θέση σου δεν είναι πραγματικά 2000, αλλά 1400. Βέβαια οι 600 διορισμοί μειώνουν και τις ανάγκες για προσλήψεις αναπληρωτών. Εκτός φυσικά κι αν πάρουν κάποιου είδους άδεια (ανατροφής, επαπειλούμενης κύησης).
Ευχαριστώ για την απάντηση. Βεβαία για τη δευτεροβάθμια και κυρίως για τους ΠΕ02 είναι δυσοίωνα τα πράγματα, όπως φαίνεται, από εδώ και στο εξής.
Εξαρτάται. Το 2021 πέραν του ότι ήταν οι πρώτοι διορισμοί μετά από πολλά χρόνια, έγινε κι ένα "ντου" συνταξιοδοτήσεων που το περιμέναμε καιρό. Αν γίνει κάτι σχετικά αντίστοιχο στο μέλλον, παρότι ένα μέρος του θα αντισταθμιστεί από τη μείωση του μαθητικού πληθυσμού, κάτι θα περισσέψει και για διορισμούς.
Συγγνωμη που επεμβαινω στην συζήτησή σας , να ρωτήσω με την σειρα μου έχω θεση 550 στους εκκαθαρισμενους πινακες των πε02 , να αναμενω διορισμο στην ειδική κι εγω;;; Διαβασα στο facebook ότι θα παρουν περιπου 400-500 φιλολογους ειδικης.... συγγνωμη και παλι για την παρεμβαση!
Ζητάτε πρόβλεψη με βάση προβλέψεις, όταν δε θα μπορούμε να κάνουμε ασφαλή πρόβλεψη ακόμη κι όταν βγει η επίσημη κατανομή! Μακάρι να πάνε όλα καλά για εσάς!