*

Αποστολέας Θέμα: Συνταξιοδοτήσεις 2025  (Αναγνώστηκε 36223 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannisn1991

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Συνταξιοδοτήσεις 2025
« Απάντηση #98 στις: Μαρτίου 04, 2025, 06:24:38 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:17:23 »

Αποσυνδεδεμένος 2020kasep

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Μαρτίου 11, 2025, 02:19:04 pm »
Πατρέα, περιμένουμε τον τελικό αριθμό, ο οποίος όπως ακούγεται από διάφορα ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ μειώθηκαν σημαντικά μετά τις ανακλήσεις

Συνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Μαρτίου 11, 2025, 03:51:46 pm »
Πατρέα, περιμένουμε τον τελικό αριθμό, ο οποίος όπως ακούγεται από διάφορα ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ μειώθηκαν σημαντικά μετά τις ανακλήσεις
Μάλλον εννοείς "Πατρέα, σε παρακαλούμε, όποτε κι αν μπορέσεις, δώσε μας τον τελικό αριθμό συνταξιοδοτήσεων. Σε υπερευχαριστούμε".

Μην κάνετε λες και τον πληρώνετε.

Αποσυνδεδεμένος Oliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 12, 2025, 08:10:00 am »
Χτες ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την ανάκληση των αιτήσεων παραίτησης για συνταξιοδότηση. Αγαπημένε Patreas, αν έχεις στοιχεία για αριθμό αιτήσεων παραίτησης για συνταξιοδότηση μετά τις ανακλήσεις, θα ήταν πολύ χρήσιμο να τα παραθέσεις.  ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:17:23 »

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 12, 2025, 02:03:03 pm »
Μάλλον εννοείς "Πατρέα, σε παρακαλούμε, όποτε κι αν μπορέσεις, δώσε μας τον τελικό αριθμό συνταξιοδοτήσεων. Σε υπερευχαριστούμε".

Μην κάνετε λες και τον πληρώνετε.

Συνάδελφοι έχω διαπιστώσει το εξής:σε δευτεροβάθμια με 2 συνταξιοδοτήσεις  στην ειδικότητα ΠΕ 88.01 και 1 ΠΕ 88.02 δεν δίνουν κανένα κενό για μετάθεση.Αυτό γίνεται διότι το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε 2 διορισμούς σε ΠΕ 88.02 χωρίς να έχει κενά ,γι αυτό τώρα τους έδωσαν  τις ώρες από συνταξιοδοτήσεις και μια χαρά.Τους διορίσαν στα σπίτια τούς ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΟ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  εμείς που είχαμε διοριστεί του 2021 δεν μπορούμε ακομη να πάρουμε μετάθεση.Αν κάθε καλοκαίρι διορίζουν χωρίς κενά ,τι θα γίνει?εμείς πότε δεν πρόκειται να πάρουμε μετάθεση.Γιατί δεν μιλάει κανείς όμως για όλα αυτά?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2025, 02:05:14 pm από Aneta »

Συνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Μαρτίου 12, 2025, 02:17:10 pm »

Συνάδελφοι έχω διαπιστώσει το εξής:σε δευτεροβάθμια με 2 συνταξιοδοτήσεις  στην ειδικότητα ΠΕ 88.01 και 1 ΠΕ 88.02 δεν δίνουν κανένα κενό για μετάθεση.Αυτό γίνεται διότι το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε 2 διορισμούς σε ΠΕ 88.02 χωρίς να έχει κενά ,γι αυτό τώρα τους έδωσαν  τις ώρες από συνταξιοδοτήσεις και μια χαρά.Τους διορίσαν στα σπίτια τούς ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΟ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  εμείς που είχαμε διοριστεί του 2021 δεν μπορούμε ακομη να πάρουμε μετάθεση.Αν κάθε καλοκαίρι διορίζουν χωρίς κενά ,τι θα γίνει?εμείς πότε δεν πρόκειται να πάρουμε μετάθεση.Γιατί δεν μιλάει κανείς όμως για όλα αυτά?

Γιατί όταν τα λέγαμε εμείς αυτά, ήμασταν "εχθροί της Δευτεροβάθμιας" κι "ας κάνει διορισμούς κι ας είναι υπεράριθμοι, δεν πειράζει". Όπως έλεγε κι η ελληνική ταινία, το θέμα είναι να τρουπώσεις. Αυτή είναι η νοοτροπία. Επίσης η νοοτροπία είναι αν δε με αφορά εμένα άμεσα, δε με νοιάζει τι γίνεται τριγύρω, ακόμη κι ας είναι παράλογο, παράνομο κι ό,τι άλλο θέλει.

Αποσυνδεδεμένος Oliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Μαρτίου 12, 2025, 02:26:50 pm »
Το πρόβλημα στη Δευτεροβάθμια είναι ο αλγόριθμος. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Από εκεί και πέρα, οι διορισμοί πάνω από τα κενά των μετατάξεων μια χαρά νόμιμοι είναι. Είναι επί των κενών του "κουβά της Δευτεροβάθμιας" (όπως τον έχει αναφέρει ο Patreas). Πλέον, αναγκαστικά, για να μειωθεί ο αριθμός των αναπληρωτών (που, όπως έχουν πει, αυτός είναι ο σκοπός τους) πρέπει να διορίζουν πάνω από τα κενά των μετατάξεων.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2025, 02:28:48 pm από Oliver »

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Μαρτίου 12, 2025, 02:29:08 pm »
εγώ συνάδελφε έκανα και ένσταση στο υπουργείο όταν έγινε το καλοκαιρι αυτό με τούς διορισμούς χωρίς κενά και μου απάντησαν ότι δεν είναι ίδια ειδικότητα?τώρα λοιπόν που δεν θα πάρω μεταθέση   αφού θα τούς δώσουν τις  ώρες από τις συνταξιοδοτήσεις των 2 δυο  ΠΕ 88.01,στους δυο ΠΕ 88.02 ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΟ , θ τουσ ξαναστείλω ν μου πούνε που είναι οι ώρες από τις συνταξιοδοτήσεις τι τι εκαναν?ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μαρτίου 12, 2025, 02:30:21 pm »
Το πρόβλημα στη Δευτεροβάθμια είναι ο αλγόριθμος. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Από εκεί και πέρα, οι διορισμοί πάνω από τα κενά των μετατάξεων μια χαρά νόμιμοι είναι. Είναι επί των κενών του "κουβά της Δευτεροβάθμιας" (όπως τον έχει αναφέρει ο Patreas). Πλέον, αναγκαστικά, για να μειωθεί ο αριθμός των αναπληρωτών (που, όπως έχουν πει, αυτός είναι ο σκοπός τους) πρέπει να διορίζουν πάνω από τα κενά των μετατάξεων.

ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ.ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ  ΜΕΤΑΘΕΣΗ.
ΑΔΙΚΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ

Αποσυνδεδεμένος Oliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Μαρτίου 12, 2025, 02:39:05 pm »
ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ.ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ  ΜΕΤΑΘΕΣΗ.
ΑΔΙΚΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ

Εγώ έγραψα ότι πρέπει να αλλάξει ο αλγόριθμος. Π.χ. Αν υπάρχει σε κάθε περιοχή ένας ελάχιστος αριθμός σε κάθε ειδικότητα  που παίρνει απόσπαση σε φορείς να δίνεται αυτός ο αριθμός στα κενά για τις μεταθέσεις.

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μαρτίου 12, 2025, 03:13:11 pm »
Το ότι έφυγε ΠΕ88.01 δεν σημαίνει αυτομάτως ότι πρέπει να βγει οπωσδήποτε ίδιο κενό. Στην εγκύκλιο υπολογισμού των κενών λέει 2 πράγματα: 1. Σε ειδικότητες με κοινές αναθέσεις το μοιράζουν στη μέση αλλά και 2. Ορθή διαχείριση του υπάρχοντος προσωπικού.
Οπότε μάλλον το έκαναν σωστά αφού είχαν 2 πε88.02 στη διάθεση πυσδε (νεοδιόριστους), οι οποίοι καλύπτουν με α ανάθεση όλες τις διαθέσιμες ώρες.

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μαρτίου 12, 2025, 03:29:39 pm »
Το ότι έφυγε ΠΕ88.01 δεν σημαίνει αυτομάτως ότι πρέπει να βγει οπωσδήποτε ίδιο κενό. Στην εγκύκλιο υπολογισμού των κενών λέει 2 πράγματα: 1. Σε ειδικότητες με κοινές αναθέσεις το μοιράζουν στη μέση αλλά και 2. Ορθή διαχείριση του υπάρχοντος προσωπικού.
Οπότε μάλλον το έκαναν σωστά αφού είχαν 2 πε88.02 στη διάθεση πυσδε (νεοδιόριστους), οι οποίοι καλύπτουν με α ανάθεση όλες τις διαθέσιμες ώρες.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ δεν ειπα κατι γι αυτο..το θέμα είναι για ποιο λογο το υπουργείο διόρισε ατόμα χωρίς  κενά σε βάρος όλων οσων θελούμε να παρουμε μετάθεση.Αν καθέ χρόνο γινεται αυτη η δουλεία να να διορίζουν χωρίσ κένα ,εμείς δε πρόκειται να πάρουμε μετάθεση.

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 12, 2025, 04:11:42 pm »
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ δεν ειπα κατι γι αυτο..το θέμα είναι για ποιο λογο το υπουργείο διόρισε ατόμα χωρίς  κενά σε βάρος όλων οσων θελούμε να παρουμε μετάθεση.Αν καθέ χρόνο γινεται αυτη η δουλεία να να διορίζουν χωρίσ κένα ,εμείς δε πρόκειται να πάρουμε μετάθεση.

Όπως είπε ο φίλος μου ο trust παραπάνω. Μάλιασε η γλώσσα μου εδώ μέσα να γράφω ότι τις υπεραριθμίες πάνω από τα κενά θα τις βρούμε μπροστά μας. Ειμασταν όμως αυτοί που δεν θέλαμε διορισμούς. Που ήσουν συναδελφισσα τότε; Έλεγα ότι αυτοί που χαίρονται τότε μόλις καταλάβουν ότι θα γυρίσουν σπίτι τους μετά από 20 χρόνια τότε θα διαμαρτύρονται. Όπως είπε και ο trust όμως διαμαρτυρόμαστε για κάτι μόνο όταν αφορά τον δικό μας κ.... Και άντε εσύ είσαι του 21. Κάτσε να δεις η τελευταία φουρνιά και αυτοί που θα διοριστούν τι εμπλοκή θα φάνε. Δεν πειράζει όμως αρκεί να τρυπώσουν.

Υ.Γ. προφανώς και δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Έχω με όλους αυτούς που μόνο ο εαυτός τους τους νοιάζει και ας καίγεται το σπίτι του γείτονα.

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 12, 2025, 05:08:08 pm »
Όπως είπε ο φίλος μου ο trust παραπάνω. Μάλιασε η γλώσσα μου εδώ μέσα να γράφω ότι τις υπεραριθμίες πάνω από τα κενά θα τις βρούμε μπροστά μας. Ειμασταν όμως αυτοί που δεν θέλαμε διορισμούς. Που ήσουν συναδελφισσα τότε; Έλεγα ότι αυτοί που χαίρονται τότε μόλις καταλάβουν ότι θα γυρίσουν σπίτι τους μετά από 20 χρόνια τότε θα διαμαρτύρονται. Όπως είπε και ο trust όμως διαμαρτυρόμαστε για κάτι μόνο όταν αφορά τον δικό μας κ.... Και άντε εσύ είσαι του 21. Κάτσε να δεις η τελευταία φουρνιά και αυτοί που θα διοριστούν τι εμπλοκή θα φάνε. Δεν πειράζει όμως αρκεί να τρυπώσουν.

Υ.Γ. προφανώς και δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Έχω με όλους αυτούς που μόνο ο εαυτός τους τους νοιάζει και ας καίγεται το σπίτι του γείτονα.

Συνάδελφε η ήμουν κ εγώ όπως κ εσύ σε αυτούς που έλεγε αυτά που είπες παραπάνω.Κ ένσταση έκανα στο υπουργείο, αλλά άλλαξε κάτι? όχι.
Ας διορίσουν λοιπόν κ φέτος με μηδέν οργανικά κ ας φέρουν τα άτομα ν τα έχουν έτοιμα στα τυχόν επόμενα κενά .. ΑΔΙΚΙΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182535
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)