0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ότι αναφέρεις δε διαφωνώ. Διαφωνώ όμως με το ότι εγώ μπορεί για χίλιους δυο λόγους να μη θέλω να απεργήσω και κανείς δε το σέβεται. Στα μαγαζιά που θα ανοίξουν όμως μετά τη 13:00, κουβέντα. Εκτός αυτού, Τους Σερραίους που ψήφισαν Καραμανλή δε τους αγγίζει κανείς. Γενικά δεν αντιλαμβάνομαι το διχασμό που σπέρνουν ορισμένοι. Στο δικό μου σχολείο «γιατί δε το κλείνουμε» και σε άλλο «γιατί να το κλείσω αφού θα δείξω κακό πρόσωπο στη δευτεροβάθμια». Οτι να ναι. End of story.
Οι γονείς αν θεωρούν σημαντικό να πάει το παιδί τους σε μέρα απεργίας σε μια πορεία, ας μην το στείλουν σχολείο, ας πάνε μαζί.
Ας σταματήσει η χωρίς νόημα κόντρα. Ας μη φερόνται μερικοί σαν τους μαθητές τους που μαλλώνουν λες και το σημαντικότερο είναι να πείσει ο ένας τον άλλο.
Φίλε κάποιοι δεν επικοινωνείτε με το περιβάλλον..... Πάνω από το μισό ιδιωτικό τομέα θα εργάζεται. Και σίγουρα πάρα πολλοί μετά τη 13:00. Βούτυρο στο ψωμί του κάθε Μητσοτάκη όλο αυτό. Όπως και του κάθε κυβερνώντα. Αν θέλετε κινητοποιήσεις γιατι δε τις κάνετε απόγευμα? Θα βολέψει πολύ κόσμο! Να ναι καλά ο συνδικαλισμός όμως.....
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την κάλυψη κενων. Το να είσαι στο σχολείο να προσεχεις παιδιά ππυ δεν έχουν μάθημα,αντί τα παιδιά να πάνε σπίτι τους άρα οι γονείς να καταλάβουν ότι έγινε απεργία με μεγάλη συμμετοχή, δεν είναι ο ορισμός του απεργοσπαστη; Το λογικό δεν είναι να αλλάξει το πρόγραμμα, να σχολάσουν όλα τα παιδιά όσο νωρίτερα γίνεται εφόσον γίνουν φυσικά όλες οι διδακτικές ώρες των παρόντων, και μετά οι καθηγητές να μείνουν ώς τις 2; Γιατί αν πχ κάποιος έχει μάθημα τελευταίες ώρες μόνο, θα είναι από το πρωί κ θα προσέχει παιδιά που κάνουν κενό μέχρι να έρθει η 5η-6η ώρα που έχει κανονικά, τότε θα κάνει 3 ώρες μάθημα και 4 θα περιμένει, τα παιδιά θα είναι σχολείο άρα οι γονείς ήσυχοι και αμέριμνοι, πιο λογικό δεν είναι να κάνει πιο νωρίς τις ώρες του κ αντί να περιμένει πριν, να περιμένει μετά; Η μη ομαλή λειτουργία του σχολείου, που είναι το νόημα της απεργίας, φαίνεται αν τα παιδιά φεύγουν. Όχι αν είναι 8-2 στο σχολείο και κάποιος τα προσέχει. Φυσικά εννοουμε όλοι να διασφαλιστεί ότι όποιος δεν απεργεί θα κάνει όλες τις διδακτικές ώρες που έχει, και δεν θα φύγει νωρίς.