0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γω απεργησα αλλα δε θα κατακρινω τον αλλο που δεν απεργησε και σιγουρα δε θα του κολλησω καποιο χαρακτηρισμο.
Εμένα θα μου πείτε ποιος σβήνει μηνύματα δημοκρατικά και γιατί;
@Scout και τι έγινε; Είχε ένα τμήμα μέσα για μάθημα και τα υπόλοιπα να τον περιμένουν έξω; Βασικά, τα παιδιά μπήκαν για μάθημα ή έφυγαν;
«αν απεργήσω και χάσετε το μάθημα θα αποκτήσετε μειωμένες γνώσεις, και εξαιτίας αυτών των μειωμένων γνώσεων γίνονται δυστυχήματα όπως αυτό των Τεμπών».
Τι μόλις διάβασαν τα ματάκια μου...
Δεν γνωρίζω, γιατί η συντριπτική πλειονότητα των μαθητών (φυσικά και ο γιος μου) δεν πήγε στο σχολείο, ανεξάρτητα από το πόσοι θα απεργούσαν. Αλλά φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα έγινε. Αυτό που έμαθε πάντως ο γιος μου -φαντάζομαι θα γνωρίζετε ότι μετά από κάτι τέτοια το Viber στα κινητά τους παίρνει φωτιά- είναι ότι από το τμήμα του πήγαν μόλις 3 παιδιά για μάθημα, στα οποία ο εν λόγω εκπαιδευτικός, ως σκεπτικό της μη συμμετοχής του στην απεργία, εξέθεσε το «αν απεργήσω και χάσετε το μάθημα θα αποκτήσετε μειωμένες γνώσεις, και εξαιτίας αυτών των μειωμένων γνώσεων γίνονται δυστυχήματα όπως αυτό των Τεμπών». (Ναι, δεν τρολάρω, αυτό ήταν το σκεπτικό.)