0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δε νομίζω να είναι δυνατή η συνυπηρέτηση με του ιδιωτικού τομέα. Με βάση το "Ο/η αιτών/ούσα πρέπει να είναι μόνιμος ή με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ υπάλληλος του Δημοσίου και να εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του ν. 4440/2016 και ο/η σύζυγος ή συμβιών κατά την έννοια του άρθρου 1 του ν. 4356/2015 (Α`181) να είναι δημόσιος υπάλληλος με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, δημόσιας υπηρεσίας, Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α. α` και β` βαθμού και Ν.Π.Ι.Δ. ή λειτουργός" https://mitos.gov.gr/index.php/%CE%94%CE%94:%CE%91%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%B7_%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85_%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BB%CE%BF%CF%85_%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89_%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82
Ερώτηση: όταν κάποιος δικαιούται κατά προτεραιότητα πρέπει να συμπληρωσει κ τα στοιχεία μοριοδοτησης ή μόνο το πεδίο κατά προτεραιότητα?
Καλησπέρα! Είμαι νεοδιόριστος του 2024 και η συντροφός μου που ανήκει σε άλλο ΠΥΣΔΕ θα κάνει αίτηση απόσπασης προς το δικό μου ΠΥΣΔΕ. Γνωρίζει κάποιος τι έγγραφα χρειάζονται για να μοριοδοτηθεί η συνυπηρετηση;Ευχαριστω!
Βεβαίωση απο το σχολείο σου οτι υπηρετείς εκεί ως μόνιμος εκπαιδευτικός. Αν ρωτήσεις τον Διευθυντή σου ξέρουν τι χαρτί θα σου δώσουν (βγαίνει απο το myschool),
υπάρχει ομως και το ενδεχόμενο ...να τρέξουν πρωτα οι αποσπάσεις στην πρωτοβάθμια και τοτε να σε πάρει η πρωτοβάθμια ...ενώ πολυ πιθανός να χωρούσες ανετα στην δευτεροβάθμια που θα συνεδριάσει ...δυο μέρες μετα ομως ...
victor τα φώτα σου παρακαλώ! Μπορεί νεοδιόριστος του 24 να πάρει απόσπαση χωρίς να είναι ειδική κατηγορία;
εαν θέλεις να εξασφαλίσεις οτι θα πας σπιτι σου τοτε δηλώνεις απόσπαση μονο σε αυτο το σπιτι και φυσικα και την πρωτοβάθμια . παίζεις δλδ σε διπλο ταμπλο .για να εχεις ενα μπούσουλα δες καταρχάς ποσους αναπληρωτές πήρε το πυσπε πέρυσι πως τρεχει το συστημα ...κανονικά εφοσων τρέξει ταυτόχρονα πρωτα θα καλύψει τα κενα της βαθμίδας που ανήκεις και έπειτα σε διαθέτει εαν δεν εχεις χωρέσει στα κενα στην πρωτοβάθμια .υπάρχει ομως και το ενδεχόμενο ...να τρέξουν πρωτα οι αποσπάσεις στην πρωτοβάθμια και τοτε να σε πάρει η πρωτοβάθμια ...ενώ πολυ πιθανός να χωρούσες ανετα στην δευτεροβάθμια που θα συνεδριάσει ...δυο μέρες μετα ομως ...εαν δεν θες να πέσεις σε μια τέτοια συγκυρία πρέπει να δεις τους περυσινούς πιναες αποσπασεων ποσοι ήρθαν και με ποσά μορια ήρθαν (καταλαβαινεις ποια ειναι η θέση σου )και έπειτα ποσους αναπληρωτές πήραν .( οι αποσπάσεις προηγούνται των αναπληρωτών )εαν δεις οτι άνετα θα μπεις στο πυσδε τοτε μην δηλώσεις την πρωτοβάθμια ...αν και την πρωτη φορα που τα κανεις καλο ειναι να τα δηλώσεις και τα δυο ...και μετα την επόμενη χρονια βλέπεις πως παει η ροη στην περιοχή σου