0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση:είμαι ειδικότητα ΠΕ86 στη δευτεροβάθμια και θα κάνω αίτηση απόσπασης για το μέρος μου. Σκέφτομαι να βάλω και το κουτάκι για απόσπαση στη πρωτοβάθμια (σε αυτή την περιοχή). Γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο τρέχουν οι αποσπάσεις; Δηλαδή πρώτα θα εξαντληθούν οι δυνατότητες για τη δευτεροβάθμια και μετά για πρωτοβάθμια; Και αυτοί που καταλήγουν πρωτοβάθμια είναι αυτοί με τα λιγότερα μόρια και εφόσον εξαντληθούν οι θέσεις στη δευτεροβάθμια;
Επισης αν καποιος εχει προυπηρεσια 11 χρονια, θα μοριοδοτηθει ως 11*1,5=16,5 ή 10+11*1,5=11,5 ;
Τελικα σε αυτο ποια απαντηση ισχυει? εχουν δοθει στον συναδελφο 2 διαφορετικες απαντησεις. Παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο γιατι το πιο δικαιο θα ειναι να ξεκαθαριζει πρωτα η 1η σου επιλογη και στις 2 βαθμιδες, μετα η 2η σου επιλογη και ουτω καθεξις.Επισης αν καποιος εχει προυπηρεσια 11 χρονια, θα μοριοδοτηθει ως 11*1,5=16,5 ή 10+11*1,5=11,5 ;
Εγώ απάντησα έχοντας προσωπική εμπειρία. Έτσι γίνεται εξετάζεται η επιλογή σου για την Δευτεροβάθμια της 1ης σου προτίμησης και στην συνέχεια η Πρωτοβάθμια της 1ης προτίμησης, μετά η Δευτεροβάθμια της 2ης προτίμησης και η Πρωτοβάθμια της 2ης προτίμησης κ.ο.κ.Για τα μόρια όπως σου είπε ο Lasid 11,5.
Το επιλέγεις από τα πιστοποιητικά στο τέλος,το μεταφορτώνεις και το αναγράφεις στις Παρατηρήσεις.
Τελικα σε αυτο ποια απαντηση ισχυει? εχουν δοθει στον συναδελφο 2 διαφορετικες απαντησεις. Παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο γιατι το πιο δικαιο θα ειναι να ξεκαθαριζει πρωτα η 1η σου επιλογη και στις 2 βαθμιδες, μετα η 2η σου επιλογη και ουτω καθεξις.
Βρε παιδιά, γίνεται να πάρω απόσπαση και ταυτόχρονα βελτίωση θέσης και φέτος να υπηρετήσω στη θέση απόσπασης χρωστώντας τη νέα οργανική; Δηλαδή τι θα γίνει αν πχ τον Ιούνιο ανακοινωθεί ότι παίρνω απόσπαση στην πόλη μου και τον Ιούλιο ότι πήρα νέα οργανική από βελτίωση στον νομό στον οποίο ανήκω τώρα; Θα σκάσω. ΚαλημέραΥγ. ο φόβος μου δηλαδή είναι μην τυχόν κοπεί η απόσπαση σε περίπτωση απόκτησης νέας οργανικής
Περσι που βγηκαν πρωτα τα αποτελεσματα αποσπασεων της Αθμιας εγινε το ιδιο δηλαδη?Μιλησα με ΔΔΕ και δεν ισχυει αυτο που λες, πρωτα εξεταζονται ολες οι περιοχες για την βαθμιδα που ανηκεις, δλδ την Βθμια