0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Να κοιμηθουμε, δε θα στειλει";
Οι αποσπάσεις θα δημοσιευθούν μέχρι την Παρασκευή, αλλά η απόσπαση έχει ισχύ από 1/9. Οι λειτουργικές τοποθετήσεις σε σχολεία γίνονται αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Το σωστό είναι να γίνονται τέλος Σεπτεμβρίου μετά την τοποθέτηση υπεραρίθμων και όσων είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ.Τα πρόσφατα χρόνια οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ ανακοινώνονται εγκαίρως. Παλιότερα έβγαιναν τέλος Αυγούστου, με αποτέλεσμα να είναι όλοι μέσα στο άγχος με τις βαλίτσες έτοιμες για να φύγουν στα νησιά. Ευτυχώς δε συμβαίνει πλέον αυτό.
Με πήραν στην 3η επιλογή μου. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι μέσα στο καλοκαίρι; Έχω ακούσει κάτι για β' φάση αποσπάσεων. Αυτό αφορά μόνο όσους δεν πήραν καθόλου απόσπαση ή και τη δική μου περίπτωση;
Μόλις ανοίξει το σύστημα να κάνεις αίτηση επανεξέτασης ως προς το ΠΥΣΔΕ απόσπασης , ζητώντας να αποσπαστείς στην 1η σου επιλογή . Σίγουρα θα βγει β φάση αποσπάσεων μέσα στο καλοκαίρι.Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις αίτηση επανεξέτασης. Υπήρξαν χρονιές στο παρελθόν που αν είχες πάρει απόσπαση σε οποιαδήποτε από τις επιλογές σου, δεν σου επέτρεπαν να κάνεις αίτηση επανεξέτασης. Άλλες χρονιές επιτρεπόταν - τότε το λέγαμε "τροποποίηση απόσπασης". Τώρα κάνεις αίτηση επανεξέτασης και τελειώνεις. Το αν θα ικανοποιηθεί ή όχι είναι άλλο θέμα. Αλλά όπως είπα δεν χάνεις τίποτα.