0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αποσπασμένοι πρέπει να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στην Οργανική τους θέση ή στην περιοχή απόσπασης;Στην αποφαση δεν αναφέρεται ότι κάνουμε ανάληψη στην Οργανική τώρα κι από 1/9 στην περιοχή απόσπασης.Δηλωνει ότι πρέπει να κάνουμε ανάληψη στην περιοχή απόσπασης.Τι ισχυει;Θερινή υπηρεσία; περιοχή Οργανικής ή περιοχή αποσπασης;Έχω μπερδευτεί!!
Συμπληρωματικές αποσπάσεις, όχι μεταθέσεις. Μην δημιουργηθεί σύγχυση. Ναι, γίνονται.
Οι αποσπασμένοι από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ στις 30/6 πηγαίνουν για ανάληψη στην οργανική τους θέση. Η απόσπαση ισχύει από 1/9. Συνεπώς το καλοκαίρι είσαι στην οργανική σου και εκεί κάνεις και θερινή υπηρεσία. Αυτά θεωρούνται δεδομένα, για αυτό δεν τα γράφει η απόφαση.Η απόφαση δηλώνει ότι θα κάνεις ανάληψη στην περιοχή της απόσπασης την 1η Σεπτεμβρίου. Από τότε έχει ισχύ η απόσπαση.
Καλησπέρα! Πρόκειται για πρωτοβάθμια!
Οι νεοδιόριστοι που πήραν τώρα απόσπαση δεν συνοδεύονται στους πίνακες από μόρια.Άρα, στις τοποθετήσεις επί των λειτουργικών κενών, υποθέτουμε ότι έπονται των άλλων συναδέλφων που είναι παλαιότεροι και που φέρουν στους πίνακες και τα μόριά τους. Είναι σωστή η σκέψη μου ή κάνω λάθος;
Μάλλον λάθος. Οι νεοδιοριστοι που πήραν απόσπαση είναι όλοι ειδικές κατηγορίες, επομένως δεν χρειάζονται μόρια ,και προφανώς θα τοποθετηθούν πριν από τους άλλους αποσπασμένους .
Για τους αποσπασμένους πώς ακριβώς βγαίνει η πρόσκληση δήλωσης σχολικών μονάδων; Αναφερόμαστε ως αποσπασμένοι ή στη διάθεση ΠΥΣΔΕ; Η δική μου ΔΙΔΕ δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για τους αποσπασθέντες, μόνο για όσους είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ.
Υπάρχει πιθανότητα κάποιος αποσπασμένος να μην μπορέσει να τοποθετηθεί σε σχολείο και να είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή να κληθεί να παράσχει διοικητικό έργο;
Νομίζω οχι. Πίαίρνουν κατα προτεραιότητα απόσπαση αλλά δεν τοποθετούνται κατα προτεραιότητα.