mmmm, Penrose και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με πήραν στην τρίτη επιλογή η οποία δεν με ενδιαφέρει. Η αίτηση επανεξέτασης μπορεί να γίνει; Και κάτι που μάλλον είναι απίθανο να γίνεται αλλά είπα να το ρωτήσω. Θα ήθελα να κάνω αίτηση επανεξέτασης και ταυτόχρονη αίτηση ανάκληση της απόσπασης στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά μου για απόσπαση στην πρώτη περιοχή προτίμησης...
Καλησπέρα..!!Οι ενστάσεις και οι επανεξετάσεις των αποσπάσεων πότε περίπου πραγματοποιούνται και κοινοποιουνται τα αποτελέσματα;;; Επίσης τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει δεκτή μια αίτηση επανεξέτασης από τη στιγμή που το λειτουργικό κενό συνεχίζει να υφίσταται;;;
Επίσης τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει δεκτή μια αίτηση επανεξέτασης από τη στιγμή που το λειτουργικό κενό συνεχίζει να υφίσταται;;;
Με συγχωρείτε αν σας ζαλίζω.. Έχω οργανική σε ένα σχολείο και ζήτησα απόσπαση στο Κεδασυ της ίδιας περιοχής.. πέρσυ είχα αποσπαστεί, φέτος όμως όχι και η θέση δεν έχει καλυφθεί. Ρωτώ αν υπάρχει πιθανότητα στην επανεξέταση να δουν ότι το κενό υφίσταται και να γίνει δεκτή η αίτησή μου.. Επίσης, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση
PapJoan, στα ΚΕΔΑΣΥ δεν κάνει εισήγηση ο διευθυντής σχετικά με το ποιον θέλει; Τυχαία γίνεται η απόσπαση; Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω την διαδικασία.
triffid, σου έχω απαντήσει ξανά ότι μπορείς να κάνεις αίτηση επανεξέτασης. Έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή τη θέση και έχω κάνει γι' αυτό και λέω ότι γίνεται. Άλλωστε αν δεις και περσινές αποφασεις θα δεις ότι υπάρχουν τροποποιήσεις αποσπάσεων. Ότι θα πάρεις απόσπαση στην 1η σου επιλογή δεν μπορεί όμως να το εγγυηθεί κανείς.Αίτηση επανεξέτασης και ταυτόχρονα ανάκλησης δεν γίνεται. Όμως αν δεν πάρεις την απόσπαση στην επόμενη φάση, μπορείς τότε να κάνεις αίτηση ανάκλησης.