*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2025  (Αναγνώστηκε 58551 φορές)

mmmm, Penrose και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2025
« Απάντηση #322 στις: Ιουνίου 28, 2025, 09:46:59 pm »
Τα λες σωστά όλα. Να σημειώσουμε ότι αν αναπληρωτής τοποθετηθεί σε πρότυπο μπορεί να ζητήσει και να αλλάξει τοποθέτηση, να πάει σε άλλο πιο κοντινό του σχολείο. Ο μόνιμος δεν μπορεί φυσικά....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:19:12 »

Αποσυνδεδεμένος triffid

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Ιουνίου 28, 2025, 09:49:57 pm »
Με πήραν στην τρίτη επιλογή η οποία δεν με ενδιαφέρει. Η αίτηση επανεξέτασης μπορεί να γίνει;

Και κάτι που μάλλον είναι απίθανο να γίνεται αλλά είπα να το ρωτήσω. Θα ήθελα να κάνω αίτηση επανεξέτασης και ταυτόχρονη αίτηση ανάκληση της απόσπασης στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά μου για απόσπαση στην πρώτη περιοχή προτίμησης...

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Ιουνίου 29, 2025, 09:52:36 am »
Με πήραν στην τρίτη επιλογή η οποία δεν με ενδιαφέρει. Η αίτηση επανεξέτασης μπορεί να γίνει;

Και κάτι που μάλλον είναι απίθανο να γίνεται αλλά είπα να το ρωτήσω. Θα ήθελα να κάνω αίτηση επανεξέτασης και ταυτόχρονη αίτηση ανάκληση της απόσπασης στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά μου για απόσπαση στην πρώτη περιοχή προτίμησης...

triffid, σου έχω απαντήσει ξανά ότι μπορείς να κάνεις αίτηση επανεξέτασης. Έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή τη θέση και έχω κάνει γι' αυτό και λέω ότι γίνεται. Άλλωστε αν δεις και περσινές αποφασεις θα δεις ότι υπάρχουν τροποποιήσεις αποσπάσεων. Ότι θα πάρεις απόσπαση στην 1η σου επιλογή δεν μπορεί όμως να το εγγυηθεί κανείς.

Αίτηση επανεξέτασης και ταυτόχρονα ανάκλησης δεν γίνεται. Όμως αν δεν πάρεις την απόσπαση στην επόμενη φάση, μπορείς τότε να κάνεις αίτηση ανάκλησης.

Αποσυνδεδεμένος PapJoan

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Ιουνίου 29, 2025, 12:46:18 pm »
Καλησπέρα..!!Οι ενστάσεις και οι επανεξετάσεις των αποσπάσεων πότε περίπου πραγματοποιούνται και κοινοποιουνται τα αποτελέσματα;;; Επίσης τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει δεκτή μια αίτηση επανεξέτασης από τη στιγμή που το λειτουργικό κενό συνεχίζει να υφίσταται;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:19:12 »

Αποσυνδεδεμένος evrialon

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο-Τόλμη-Τύχη
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Ιουνίου 29, 2025, 03:01:04 pm »
Καλησπέρα..!!Οι ενστάσεις και οι επανεξετάσεις των αποσπάσεων πότε περίπου πραγματοποιούνται και κοινοποιουνται τα αποτελέσματα;;; Επίσης τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει δεκτή μια αίτηση επανεξέτασης από τη στιγμή που το λειτουργικό κενό συνεχίζει να υφίσταται;;;
Δίπλα από την αίτηση είναι ενεργή η επιλογή της ένστασης και της επανεξέτασης. Τα αποτελέσματα πέρυσι είχαν ανακοινωθεί τέλος Ιουλίου.

Συνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Ιουνίου 29, 2025, 05:49:39 pm »
Επίσης τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει δεκτή μια αίτηση επανεξέτασης από τη στιγμή που το λειτουργικό κενό συνεχίζει να υφίσταται;;;
Ένα λειτουργικό κενό θα εξακολουθήσει να υπάρχει, είτε ισχύσει η απόσπασή σου, είτε ανακληθεί.
Στην πρώτη περίπτωση το λειτουργικό θα είναι στην οργανική σου θέση, στη δεύτερη περίπτωση θα είναι στην περιοχή που δεν αποσπάστηκες!
Άρα το ότι το λειτουργικό κενό θα συνεχίσει να υφίσταται, δεν είναι λόγος να μην γίνει δεκτή μια αίτηση ανάκλησης ή επανεξέτασης.

Αποσυνδεδεμένος sinialo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Ιουνίου 29, 2025, 05:51:45 pm »
.

Αποσυνδεδεμένος sinialo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Ιουνίου 29, 2025, 05:53:50 pm »
Καλησπέρα...
Για ανάκληση στην απόσπαση μπορούμε μέχρι και Τρίτη?
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος PapJoan

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Ιουνίου 29, 2025, 09:23:04 pm »
Με συγχωρείτε αν σας ζαλίζω.. Έχω οργανική σε ένα σχολείο και ζήτησα απόσπαση στο Κεδασυ της ίδιας περιοχής.. πέρσυ είχα αποσπαστεί, φέτος όμως όχι και η θέση δεν έχει καλυφθεί. Ρωτώ αν υπάρχει πιθανότητα στην επανεξέταση να δουν ότι το κενό υφίσταται και να γίνει δεκτή η αίτησή μου.. Επίσης, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Ιουνίου 29, 2025, 09:50:23 pm »
PapJoan, στα ΚΕΔΑΣΥ δεν κάνει εισήγηση ο διευθυντής σχετικά με το ποιον θέλει; Τυχαία γίνεται η απόσπαση; Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω την διαδικασία.

Αποσυνδεδεμένος sinialo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Ιουνίου 30, 2025, 07:59:19 am »

*
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

« Απάντηση #329 στις: Ιουνίου 29, 2025, 05:53:50 pm »
ΠαράθεσηΤροποποίηση
Καλησπέρα...
Για ανάκληση στην απόσπαση μπορούμε μέχρι και Τρίτη?
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος durin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Ιουνίου 30, 2025, 09:30:12 am »
Με συγχωρείτε αν σας ζαλίζω.. Έχω οργανική σε ένα σχολείο και ζήτησα απόσπαση στο Κεδασυ της ίδιας περιοχής.. πέρσυ είχα αποσπαστεί, φέτος όμως όχι και η θέση δεν έχει καλυφθεί. Ρωτώ αν υπάρχει πιθανότητα στην επανεξέταση να δουν ότι το κενό υφίσταται και να γίνει δεκτή η αίτησή μου.. Επίσης, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση

PapJoan, στα ΚΕΔΑΣΥ δεν κάνει εισήγηση ο διευθυντής σχετικά με το ποιον θέλει; Τυχαία γίνεται η απόσπαση; Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω την διαδικασία.

Ακριβώς, το οργανόγραμμα για τις οργανικές είναι καθορισμένο από το υπουργείο αλλά λειτουργικά κενά (για αποσπάσεις και αναπληρωτές) δηλώνει ο προϊστάμενος του ΚΕΔΑΣΥ.

Αποσυνδεδεμένος triffid

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Ιουνίου 30, 2025, 10:03:19 am »
triffid, σου έχω απαντήσει ξανά ότι μπορείς να κάνεις αίτηση επανεξέτασης. Έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή τη θέση και έχω κάνει γι' αυτό και λέω ότι γίνεται. Άλλωστε αν δεις και περσινές αποφασεις θα δεις ότι υπάρχουν τροποποιήσεις αποσπάσεων. Ότι θα πάρεις απόσπαση στην 1η σου επιλογή δεν μπορεί όμως να το εγγυηθεί κανείς.

Αίτηση επανεξέτασης και ταυτόχρονα ανάκλησης δεν γίνεται. Όμως αν δεν πάρεις την απόσπαση στην επόμενη φάση, μπορείς τότε να κάνεις αίτηση ανάκλησης.

Καλημέρα vama και ευχαριστώ πάντα για τις χρήσιμες πληροφορίες που μου/μας δίνεις. Είπα να ξαναρωτήσω γιατί με ρώτησε ένας φίλος μήπως δεν επιτρέπεται να κάνω αίτηση επανεξέτασης από τη στιγμή που ΠΗΡΑ απόσπαση, έστω κι αν ήταν η 3η μου επιλογή.

Αναφορικά με το δεύτερο, θα γίνει σίγουρα δεύτερη φάση; Να μην βιαστώ δηλαδή τώρα να κάνω αίτηση ανάκλησης;

Και μια υποθετική ερώτηση. Κάνω ανάκληση της απόσπασης τώρα. Μπορείς στην επόμενη φάση να "ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου";

Αποσυνδεδεμένος Matina7

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Ιουνίου 30, 2025, 12:24:06 pm »
Από τις 26-6-25 και μετά ο κάθε ενδιαφερόμενος παρακολουθεί μόνο τις ανακοινώσεις της Διεύθυνσης στην οποία αποσπάστηκε ή και του ΟΠΣΥΔ;  Γιατί καθυστερούν τόσο πολύ;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32916
  • Τελευταία: Katerina25
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185314
  • Σύνολο θεμάτων: 19493
  • Σε σύνδεση σήμερα: 633
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)