*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2025  (Αναγνώστηκε 58600 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η κακή εκπαίδευση, χειρότερη της αγραμματοσύνης
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2025
« Απάντηση #350 στις: Ιουλίου 01, 2025, 11:29:27 am »
Όντως αυτό είναι το σωστό. Πρώτα αναλαμβάνουν υπηρεσία οι νεοδιοριστοι,οι οποίοι και πρέπει να τοποθετηθούν. Οι αποσπασμένοι παρουσιάζονται 1η Σεπτεμβρίου και θα έπρεπε να τοποθετηθούν μετά. Έτσι γίνονταν πιο παλιά. Εγώ έχει τύχει να τοποθετηθώ αρχές Οκτωβρίου μετά από απόσπαση. Όμως εγώ καταλαβαίνω ότι επειδή πρέπει να προκριθούν των νεοδιοριστων οι αποσπασμένοι εντός (ως πιο παλιοί) συμπαρασύρουν και τους αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΔΕ.
Είστε λάθος κ συγγνώμη που σας το γράφω.
Κάθε φορά που είχα πάρει απόσπαση, η ΔΔΕ τοποθετούσε τους αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΔΕ, πολύ πριν γίνουν οι μπόλικοι διορισμοί των τελευταίων ετών, δηλ. μέσα στον Ιούλιο.
Και τώρα πάλι, έχουν ανακοινωθεί ήδη τα λειτουργικά κενά κ κάνουμε τις αιτήσεις μας, ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουμε τοποθετηθεί...! Τα λειτουργικά κενά δε, δεν ήταν μόνο αυτά που φαίνονταν στους πίνακες των αιρετών - ανέρχονται τελικά σε διψήφιο νούμερο, με αποτέλεσμα (συμπεραίνω εγώ) να μετακινηθούν με εσωτερική απόσπαση αρκετοί ακόμη συνάδελφοι που έχουν την οργανική τους εντός ΠΥΣΔΕ...!
Οι άνθρωποι σπεύδουν να ασκήσουν κριτική, για να μην κριθούν οι ίδιοι!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:11:32 »

Αποσυνδεδεμένος Matina7

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Ιουλίου 01, 2025, 12:22:17 pm »
Πότε και πού ανακοινώθηκαν τα κενά; Στις 25/6 βγήκαν τα συγκεντρωτικά της Β'θμιας ανά περοχή. Η δική μου ΔΔΕ (της απόσπασης) δεν ξεκίνησε καν τη διαδικασία. Ούτε στο ΟΠΣΥΔ ξεκίνησε κάτι.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Ιουλίου 01, 2025, 04:20:11 pm »
Κάθε φορά που είχα πάρει απόσπαση, η ΔΔΕ τοποθετούσε τους αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΔΕ, πολύ πριν γίνουν οι μπόλικοι διορισμοί των τελευταίων ετών, δηλ. μέσα στον Ιούλιο.
Και τώρα πάλι, έχουν ανακοινωθεί ήδη τα λειτουργικά κενά κ κάνουμε τις αιτήσεις μας, ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουμε τοποθετηθεί...! Τα λειτουργικά κενά δε, δεν ήταν μόνο αυτά που φαίνονταν στους πίνακες των αιρετών - ανέρχονται τελικά σε διψήφιο νούμερο, με αποτέλεσμα (συμπεραίνω εγώ) να μετακινηθούν με εσωτερική απόσπαση αρκετοί ακόμη συνάδελφοι που έχουν την οργανική τους εντός ΠΥΣΔΕ...!

Αχ ... gia ,που είμαι και λάθος. Πόσα χρόνια παίρνεις απόσπαση; Κάνω αιτήσεις αποσπάσεις από το 2007 που έχω διοριστεί. Πολλά χρόνια αποσπάσεις και κάποια .. όχι,  φυσικά. Θα το γράψω άλλη μια φορά. Παλιότερα παρουσιαζόμασταν 1η Σεπτεμβρίου στην ΔΔΕ , μετά έβγαιναν τα κενά και μετά τοποθετούμασταν (μέσα στο Σεπτέμβριο ή ακόμα και Οκτώβριο). Έχω πράξη τοποθέτησης μετά από απόσπαση με ημερομηνία αρχές Οκτωβρίου . Εγώ προσωπικά. Τα τελευταία χρόνια όντως οι τοποθετήσεις των αποσπασμένων γίνονται μέσα στο καλοκαίρι .Σε αυτό δεν διαφωνούμε.
Όσον αφορά το ότι έχουν ανακοινωθεί κενά σε κάποιες ΔΔΕ και κάνετε ήδη αιτήσεις τοποθέτησης, δεν το αμφισβητώ. Εντύπωση μου κάνει αλλά οκ. Εγώ αυτό που έχω δει σε κάποιες ΔΔΕ είναι ότι έχουν καλέσει τους μόνιμους να κάνουν αιτήσεις για εντός ΠΥΣΔΕ αποσπάσεις . Το είχαν κάνει και περισυ έτσι νωρίς. Προφανώς για δουν κάποια πιθανά λειτουργικά κενά που μπορεί να προκύψουν από τις εσωτερικές αποσπάσεις. Όμως οι τοποθετήσεις άργησαν να γίνουν ,έγιναν Αύγουστο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 01, 2025, 05:34:31 pm από vama »

Αποσυνδεδεμένος Τα κουρέλια τραγουδάνε

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Ιουλίου 01, 2025, 04:25:28 pm »

Δεν εφαρμόζουν όλες οι ΔΔΕ τα ίδια, το οποίο είναι περίεργο. Η ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης πρώτα τοποθετεί τους/τις νεοδιόριστους/ες. Δείτε σε λινκ το χρονοδιάγραμμα του ΠΥΣΔΕ το 2023 https://srv-dide-v.thess.sch.gr/portal/anakoinoseis/mainmenu-179/12879-xronodiagramma-ergasion-tou-pysde-dyt-thessalonikis-os-pros-tis-diadikasies-leitourgikon-topothetiseon-septemvriou-2023?highlight=WyJcdTAzYzdcdTAzYzFcdTAzYmZcdTAzYmRcdTAzYmZcdTAzYjRcdTAzYjlcdTAzYWNcdTAzYjNcdTAzYzFcdTAzYjFcdTAzYmNcdTAzYmNcdTAzYjEiLCJcdTAzYjVcdTAzYzFcdTAzYjNcdTAzYjFcdTAzYzNcdTAzYjlcdTAzY2VcdTAzYmQiLCJcdTAzYjRcdTAzYjlcdTAzYjVcdTAzYzFcdTAzYjNcdTAzYjFcdTAzYzNcdTAzYjlcdTAzY2VcdTAzYmQiLCJcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzVcdTAzYzIiLCJcdTAzYmJcdTAzYjVcdTAzYjlcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzVcdTAzYzFcdTAzYjNcdTAzYWZcdTAzYjFcdTAzYzIiLCJcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzUiLCJcdTAzYmVcdTAzYWZcdTAzYzZcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzUiLCJcdTAzYmNcdTAzYjFcdTAzYjRcdTAzY2RcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzUiLCJcdTAzYWRcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzVcdTAzYzIiLCJcdTAzYjFcdTAzYmZcdTAzYzFcdTAzYWZcdTAzYzNcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzUiXQ%3D%3D&fbclid=IwY2xjawLQvzdleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBnNmxEZWp0U2xSMFpNYVYwAR7udgNzXAzfNkX6h8Ycw1_lHcfCqiaICwAXok432kVANT5clzAgHh3RtCz6Gw_aem_Tn905SAsWfoU8Apt2G0mFg. Από τη στιγμή που έχουν επίσημα δρομολογηθεί οι διορισμοί και οι αποσπασμένοι/ες από άλλα ΠΥΣΔΕ παρουσιάζονται 1/9 θεωρώ κακώς υπάρχουν διευθύνσεις που τους/τις τοποθετούν πιο μπροστά. Οι νεοδιόριστοι έχουν νομικό πάτημα να κυνηγήσουν θέσεις που έχουν καλυφθεί με αυτόν τον τρόπο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:11:32 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Ιουλίου 01, 2025, 04:40:29 pm »
Δεν εφαρμόζουν όλες οι ΔΔΕ τα ίδια, το οποίο είναι περίεργο. Η ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης πρώτα τοποθετεί τους/τις νεοδιόριστους/ες. Δείτε σε λινκ το χρονοδιάγραμμα του ΠΥΣΔΕ το 2023 https://srv-dide-v.thess.sch.gr/portal/anakoinoseis/mainmenu-179/12879-xronodiagramma-ergasion-tou-pysde-dyt-thessalonikis-os-pros-tis-diadikasies-leitourgikon-topothetiseon-septemvriou-2023?highlight=WyJcdTAzYzdcdTAzYzFcdTAzYmZcdTAzYmRcdTAzYmZcdTAzYjRcdTAzYjlcdTAzYWNcdTAzYjNcdTAzYzFcdTAzYjFcdTAzYmNcdTAzYmNcdTAzYjEiLCJcdTAzYjVcdTAzYzFcdTAzYjNcdTAzYjFcdTAzYzNcdTAzYjlcdTAzY2VcdTAzYmQiLCJcdTAzYjRcdTAzYjlcdTAzYjVcdTAzYzFcdTAzYjNcdTAzYjFcdTAzYzNcdTAzYjlcdTAzY2VcdTAzYmQiLCJcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzVcdTAzYzIiLCJcdTAzYmJcdTAzYjVcdTAzYjlcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzVcdTAzYzFcdTAzYjNcdTAzYWZcdTAzYjFcdTAzYzIiLCJcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzUiLCJcdTAzYmVcdTAzYWZcdTAzYzZcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzUiLCJcdTAzYmNcdTAzYjFcdTAzYjRcdTAzY2RcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzUiLCJcdTAzYWRcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzVcdTAzYzIiLCJcdTAzYjFcdTAzYmZcdTAzYzFcdTAzYWZcdTAzYzNcdTAzYzRcdTAzYmZcdTAzYzUiXQ%3D%3D&fbclid=IwY2xjawLQvzdleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBnNmxEZWp0U2xSMFpNYVYwAR7udgNzXAzfNkX6h8Ycw1_lHcfCqiaICwAXok432kVANT5clzAgHh3RtCz6Gw_aem_Tn905SAsWfoU8Apt2G0mFg. Από τη στιγμή που έχουν επίσημα δρομολογηθεί οι διορισμοί και οι αποσπασμένοι/ες από άλλα ΠΥΣΔΕ παρουσιάζονται 1/9 θεωρώ κακώς υπάρχουν διευθύνσεις που τους/τις τοποθετούν πιο μπροστά. Οι νεοδιόριστοι έχουν νομικό πάτημα να κυνηγήσουν θέσεις που έχουν καλυφθεί με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό που κάνει η ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι το σωστό. Παλιότερα οι αποσπάσεις ανακοινώνονταν τέλη Αυγούστου. Οι διορισμοί είχαν ήδη γίνει και έτσι οι νεοδιόριστοι τοποθετούνταν πριν από τους αποσπασμένους. Αυτό είναι σωστό επειδή οι νεοδιόριστοι ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ και βρίσκονται στη διάθεσή του.

Είναι καλό που γνωρίζουν πλέον αρκετά νωρίς όσοι παίρνουν απόσπαση πού θα πρέπει να βρίσκονται την 1η Σεπτεμβρίου. Γλιτώνουν το άγχος, αν θα πρέπει να παρουσιαστούν στην οργανική τους, που μπορεί να βρίσκεται πολύ μακριά. Όχι, όμως, να φτάνουν στο σημείο να τοποθετούνται νωρίτερα από τους νεοδιόριστους. Πρέπει το ΥΠΑΙΘΑ να διευκρινίσει σε όλα τα ΠΥΣΔΕ ότι οι τοποθετήσεις των αποσπασμένων δεν μπορεί να γίνονται τόσο νωρίς.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 01, 2025, 04:42:10 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος ujo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Ιουλίου 01, 2025, 04:46:07 pm »
Στις περισσότερες διευθύνσεις τοποθετούνται πρώτα οι αποσπασμένοι από άλλο πυσδε/ πυσπε και μετά οι νεοδιοριστοι, δεν γνώριζα οτι είναι λάθος αυτό. Τι θα μπορούσε να γίνει από κάποιον νεοδιοριστο σε περίπτωση που τοποθετηθεί μετά απο αποσπασμενους?

Αποσυνδεδεμένος Τα κουρέλια τραγουδάνε

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Ιουλίου 01, 2025, 05:00:18 pm »
Αυτό που κάνει η ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι το σωστό. Παλιότερα οι αποσπάσεις ανακοινώνονταν τέλη Αυγούστου. Οι διορισμοί είχαν ήδη γίνει και έτσι οι νεοδιόριστοι τοποθετούνταν πριν από τους αποσπασμένους. Αυτό είναι σωστό επειδή οι νεοδιόριστοι ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ και βρίσκονται στη διάθεσή του.

Είναι καλό που γνωρίζουν πλέον αρκετά νωρίς όσοι παίρνουν απόσπαση πού θα πρέπει να βρίσκονται την 1η Σεπτεμβρίου. Γλιτώνουν το άγχος, αν θα πρέπει να παρουσιαστούν στην οργανική τους, που μπορεί να βρίσκεται πολύ μακριά. Όχι, όμως, να φτάνουν στο σημείο να τοποθετούνται νωρίτερα από τους νεοδιόριστους. Πρέπει το ΥΠΑΙΘΑ να διευκρινίσει σε όλα τα ΠΥΣΔΕ ότι οι τοποθετήσεις των αποσπασμένων δεν μπορεί να γίνονται τόσο νωρίς.

Συμφωνώ μαζί σας και για αυτό έγραψα ότι οι νεοδιόριστοι/ες έχουν νομικό πάτημα να διεκδικήσουν τις θέσεις που έχουν δοθεί στους/στις αποσπασμένους/ες.

Αποσυνδεδεμένος triffid

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Ιουλίου 01, 2025, 06:43:33 pm »
Αιτήσεις γίνονται 1 φορά το χρόνο

Όταν μία αίτηση επανεξέτασης γίνεται δεκτή, αυτό φαίνεται στο έγγραφο "Ανακλήσεις αποσπάσεων, τροποποιήσεις αποσπάσεων και αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2024-2025" που δημοσιεύεται από το υπουργείο στα τέλη Ιουλίου (πέρυσι είδα ότι δημοσιεύτηκε στις 25/7) ή γίνεται με άλλο τρόπο;

Αποσυνδεδεμένος Gsm

• Νέο μέλος
  • *
  • Τέχνη και μαθητεία
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Ιουλίου 01, 2025, 06:44:38 pm »
Οι Διευθύνσεις έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία τοποθετήσεων των εντος ΠΥΣΔΕ και αποσπασμένων, οποτε οταν γίνουν διορισμοί, εκείνοι θα τοποθετηθούν τον Αύγουστο, τίποτα παράτυπο.

Αίτηση απόσπασης μπορείς να κάνεις και κατα τη διάρκεια της χρονιάς. Μέσω του οπσυδ (αν ανοίξει) ή χειρογραφη αίτηση στο αρμόδιο γραφείο του υπουργείου (αποσπάσεων). Μπορεί π.χ. να δημιουργηθεί κενό τον Σεπτέμβρη και το ΚΥΣΔΕ να δώσει (ισως βεβαια ε;)  απόσπαση αν έχει στα χέρια του κάποια αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Ιουλίου 01, 2025, 07:18:11 pm »
Όταν μία αίτηση επανεξέτασης γίνεται δεκτή, αυτό φαίνεται στο έγγραφο "Ανακλήσεις αποσπάσεων, τροποποιήσεις αποσπάσεων και αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2024-2025" που δημοσιεύεται από το υπουργείο στα τέλη Ιουλίου (πέρυσι είδα ότι δημοσιεύτηκε στις 25/7) ή γίνεται με άλλο τρόπο;

Όπως το λες γίνεται.Αν δεν δεις το όνομά σου σημαίνει ότι δεν πήρες.

Αποσυνδεδεμένος Matina7

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Ιουλίου 01, 2025, 07:42:44 pm »
Δηλαδή στις ΔΙΔΕ που ξεκινούν τις τοποθετήσεις των αποσπασμένων από τις 1/9 εάν κάποιος τοποθετηθεί ακόμα και τον Οκτώβριο πρέπει να επιστρέψει στην οργανική του ή παραμένει στη διάθεση της προσωρινής ΔΙΔΕ του έως την τοποθέτηση; Οι δε αποσπαμένοι καλύπτουν ώρες που συγκεντρώνονται από διάφορα σχολεία ώστε να συμπληρώσουν ωράριο, όχι κενές οργανικές θέσεις. Οι νεοδιόριστοι τοποθετούνται σε κενές οργανικές ή στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Πώς προκύπτει οι αποσπασμένοι να "τρώμε" τις θέσεις των νεοδιόριστων;

Αποσυνδεδεμένος triffid

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Ιουλίου 01, 2025, 07:45:28 pm »
Όπως το λες γίνεται.Αν δεν δεις το όνομά σου σημαίνει ότι δεν πήρες.

Vama, και κάτι τελευταίο πριν πάρω τις τελικές αποφάσεις (παρεμπιπτόντως είμαι Ο triffid!):

Αν (σύμφωνα με το περσινό χρονοδιάγραμμα) βγει αυτή η απόφαση 25/7, αυτή είναι αρνητική και εγώ θέλω να κάνω αίτηση
ανάκλησης απόσπασης (σου είχα γράψει ότι με πήραν στην 3η κατά σειρά προτίμησης περιοχή), αυτό θα γίνει/συζητηθεί σε εκείνο το ΚΥΣΔΕ που παραδοσιακά γίνεται στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου ή υπάρχει περίπτωση να προηγηθεί άλλο;

Και κάτι τελευταίο τελευταίο: σήμερα που διανύουμε την 5η ημέρα από την ανακοίνωση των αποσπάσεων, θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα επιλογών (επανεξέταση, τροποποίηση, ανάκληση) στον OPSYD?

Αποσυνδεδεμένος Έσπερος

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Ιουλίου 01, 2025, 07:56:16 pm »
Δηλαδή στις ΔΙΔΕ που ξεκινούν τις τοποθετήσεις των αποσπασμένων από τις 1/9 εάν κάποιος τοποθετηθεί ακόμα και τον Οκτώβριο πρέπει να επιστρέψει στην οργανική του ή παραμένει στη διάθεση της προσωρινής ΔΙΔΕ του έως την τοποθέτηση; Οι δε αποσπαμένοι καλύπτουν ώρες που συγκεντρώνονται από διάφορα σχολεία ώστε να συμπληρώσουν ωράριο, όχι κενές οργανικές θέσεις. Οι νεοδιόριστοι τοποθετούνται σε κενές οργανικές ή στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Πώς προκύπτει οι αποσπασμένοι να "τρώμε" τις θέσεις των νεοδιόριστων;

Υποτίθεται ότι για λόγους ισοτιμίας κι επειδή οι νεοδιόριστοι ανήκουν στην
εκάστοτε ΔΔΕ, τοποθετούνται μαζί για να κριθούν μαζί. Είναι για 1 χρόνο οι θέσεις και δεν σημαίνουν τίποτα για τις οργανικές, όμως για πρακτικούς λόγους μπορεί να σημαίνουν πολλά σε κάποιους, το πού θα τοποθετηθούν. Όταν όμως το χρονοδιάγραμμα των διορισμών είναι πάντα ασαφές και όταν ένα όχι αμελητέο ποσοστό νεοδιόριστων παίρνει άδεια ανατροφής ή ανήκει σε ειδική κατηγορία και αποσπάται αμέσως, οι διευθύνσεις πρέπει να εξασφαλίσουν το άνοιγμα των σχολείων, και στη βθμια τη διενέργεια των επαναληπτικών εξετάσεων. Οπότε από την πλευρά τους, καλά κάνουν και τοποθετούν κάποιους. Είναι ούτως ή άλλως αδιανόητο να το μην υπάρχει προγραμματισμός από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς. Εμείς που είμαστε σε νησί ξέρουμε ότι η δική μας ΔΔΕ τουλάχιστον θα κάνει ένα
γύρο τοποθετήσεων με αποσπασμένους και αποσπάσεις εντός, ήδη τον Ιούλιο γιατί υπάρχει και ο πρακτικός λόγος ότι δεν γινετσι 1/9 να περιφέρεσαι από νησί σε νησί (όχι ότι δεν έχει ξανασυμβεί). Κι έτσι βέβαια έχει τύχει να βλέπουμε τέλη Αυγούστου 5 νεοδιόριστους. λες α τι ωραία δεν έχουμε κενά, οι τοποθετημένοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο στην ημέρα εφημερίας να πάρουν ένα τηλ και να πουν ότι δεν θα έρθουν, και μετά βλέπεις το όνομα στις κατ εξαίρεση ή παίρνουν 1/9 και λενε ότι έχουν άδεια. Εμένα με τρελαίνει αυτή η αναστάτωση μόνο και μόνο επειδή είμαι φιλολογοσ και δεν ξέρω πώς θα μοιράσουμε τις ώρες… Το ότι σε άλλες διευθύνσεις  φτάνει ο αγιασμός και δεν έχουν τοποθετήσει τον κόσμο, με ξεπερνά…

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Ιουλίου 01, 2025, 09:38:07 pm »
Vama, και κάτι τελευταίο πριν πάρω τις τελικές αποφάσεις (παρεμπιπτόντως είμαι Ο triffid!):

Αν (σύμφωνα με το περσινό χρονοδιάγραμμα) βγει αυτή η απόφαση 25/7, αυτή είναι αρνητική και εγώ θέλω να κάνω αίτηση
ανάκλησης απόσπασης (σου είχα γράψει ότι με πήραν στην 3η κατά σειρά προτίμησης περιοχή), αυτό θα γίνει/συζητηθεί σε εκείνο το ΚΥΣΔΕ που παραδοσιακά γίνεται στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου ή υπάρχει περίπτωση να προηγηθεί άλλο;

Και κάτι τελευταίο τελευταίο: σήμερα που διανύουμε την 5η ημέρα από την ανακοίνωση των αποσπάσεων, θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα επιλογών (επανεξέταση, τροποποίηση, ανάκληση) στον OPSYD?

triffid, δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση ότι είσαι...η.... Τώρα θα το θυμάμαι.
Στις 25/07 βγήκε πέρσι. Μη το δένεις και κόμπο. Μπορεί να βγουν και νωρίτερα μιας και οι αποσπάσεις φέτος βγήκαν νωρίτερα. Αν μετά κάνεις αίτηση ανάκλησης λογικά θα συζητηθεί στο επόμενο.  Πότε ακριβώς θα είναι εξαρτάται και από το πότε θα βγει η β φάση.
Όσο για το τελευταίο σου ερώτημα, δεν ξέρω γιατί εγώ όποτε έχει χρειαστεί να κάνω αίτηση επανεξέτασης την έκανα νωρίς και δεν εξαντλούσα τα περιθώρια. Οπότε δεν γνωρίζω αν μένει κάποιες επιπλέον μέρες ανοιχτό το σύστημα. Πάντως αν δεν προλάβεις μπορείς πάντα να κάνεις μια χειρόγραφη και να τη στείλεις στο ΚΥΣΔΕ. Τις εξετάζουν και αυτές.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32916
  • Τελευταία: Katerina25
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185315
  • Σύνολο θεμάτων: 19493
  • Σε σύνδεση σήμερα: 633
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)