0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όμως, η απόσπαση μπορεί να μην εγκριθεί κάποια χρονιά. Δεν είναι δεδομένο ότι κάθε χρόνο θα ικανοποιείται το 96% των αιτήσεων απόσπασης. Αν του χρόνου διορίσει και πάλι σε λειτουργικά κενά της δευτεροβάθμιας, μπορεί να περιοριστούν τα λειτουργικά κενά της Αθήνας αρκετά. Οπότε μετά την υποχρεωτική διετία της zoek, αν διοριστεί τώρα κάπου μακριά, μπορεί να μην είναι κάθε χρονιά εφικτή η απόσπαση για Αθήνα!
Δεν θα διαφωνήσω με το σκεπτικό σου, όμως η αρκετή βεβαιότητα μου πηγάζει από το γεγονός ότι έχει 3 παιδιά, ίσως και γάμο, άρα ξεκινάει με ικανό αριθμό μορίων και ανέφερα Αττική ότι θα μπορεί να πάρει. Οπότε μια ανατολίκη στη χειρότερη ,δε νομίζω να έχει θέμα να πάει. Και φυσικά το γεγονός πως είναι φιλόλογος , κλάδος με τόσο λαό διορισμένο άρα και πολλα λειτουργικά κενά!
Σας ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορώ να παίρνω αποσπάσεις είναι οκ. Όμως τα κενά στην Αττική γεμίζουν και φοβάμαι μήπως εγκλωβιστώ στην επαρχία...δύσκολες αποφάσεις..
Διάβασε καλά την πρόσκληση για διορισμό.Για 2 χρόνια (2 σχολικά έτη) δεν πας πουθενά εκτός αν εμπίπτεις στις εξαιρέσεις (λόγοι υγείας κλπ αλλά δεν ρωτάς αυτό προφανώς)
Ναι είναι 2 χρόνια, ήθελα να ξέρω αν για ΑΕΙ (που ήδη εργάζομαι κάποια χρόνια με συμβάσεις) υπάρχει κάποιο άλλο νομικό καθεστώς και παρακάμπτει τη διετία.
Όχι, δεν υπάρχει τρόπος, με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.