0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις είναι τον Ιούνιο και η β φάση συνήθως τον Οκτώβριο. Οπότε, η αίτηση του κηδεμόνα θα σταλεί τότε (τον Ιούνιο) και η πρόσληψη του νοσηλευτή θα γίνει του χρόνου. Η ειδική πρόσκληση αφορά όχι νέες αιτήσες αλλά θέσεις που δεν έχουν καλυφθεί, γιατί δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι. Γενικά, οι θέσεις καλύπτονται, εκτός αν είναι κάποιο απομακρυσμένο μέρος που δεν το δηλώνουν πολλοί. Αν το σχολείο είναι σε αστικό κέντρο, θα έρθει νοσηλευτής από την αρχή της σχολικής χρονιάς, αλλιώς ίσως κατά τη 2η φάση προσλήψεων.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το έψαξα κι εγώ και τελικά είναι ευθύνη των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης η πρόσκληση σχολικών νοσηλευτών. Λίγο χλωμό το βλέπω πάντως το θέμα κι αρχίζω να σκέφτομαι πώς μπορώ να βοηθήσω τη φίλη μου να βρει μία λύση ώστε να βγει η χρονιά με την παρουσία κάποιου στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν από το νοσοκομείο...Σκέφτηκα τις εθελόντριες νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού, όμως αφενός έχουν περιορισμένο χρόνο, αφετέρου δεν νομίζω να αναλαμβάνουν τέτοια περιστατικά. Μήπως έχετε κάποια ιδέα συνάδερφοι τι να γίνει σε περίπτωση που δεν προσληφθεί σχολικός νοσηλευτής;
Σε ποια περιοχη ειναι το σχολειο που πηγαινει το παιδι?