*

Αποστολέας Θέμα: Αυξημένα Παράβολα  (Αναγνώστηκε 113 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος barbarosa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Strč prst skrz krk
    • Προφίλ
Αυξημένα Παράβολα
« στις: Σήμερα στις 12:19:28 pm »
Για τους αναπληρωτές προβλέπεται φέτος το παράβολο για συμμετοχή στους πίνακες να είναι 15€ από 3€ που ήταν μέχρι πρότινος και το παράβολο ένστασης 50€ από 20€.
Πού το πάει το υπουργείο αν ισχύσει; Μέχρι στιγμής όσο έψαξα δεν έχω δει ΦΕΚ ή ΚΥΑ να αναφέρεται στο ποσό, παρά μόνο εκπαιδευτικά σάιτ όπως αυτό:

https://www.esos.gr/arthra/93143/pinakes-ekpaideytikon-eidikis-agogis-ayxisan-parabolo-symmetohis-apo-3-se-15-eyro-kai

Πού το πάει το υπουργείο;
Έχω τέσσερις υποθέσεις εργασίας:
✅ Υπερπλεόνασμα από τους εκπαιδευτικούς που σκόπιμα λάθη θα τους εξαναγκάσουν σε παράβολο ένστασης 
✅ Τιμωρία στον κλάδο για τους μονίμους, που αρνούνται την αξιολόγηση, μέσω των αναπληρωτών
✅ Αποθάρρυνση από τη συμμετοχή για να οδηγηθεί σε κλείσιμο η δημόσια εκπαίδευση
✅ Εισαγωγή νέου συστήματος διορισμών από τις αστοχίες που δρομολογημένως θα προκύψουν από αυτό που αναφέρεται στο πρώτο ✅ και την υπερφόρτωση του συστήματος λόγω του καθυστερημένου ανοίγματος με τον πενιχρό χρόνο μέχρι το Σεπτέμβρη που ο ΑΣΕΠ θα ερμηνεύσει σκόπιμα ως ανεπάρκεια των εκπαιδευτικών και άρα καλώς να γίνονται διαγωνισμοί τους οποίους θα προωθήσει.
- Θεέ μου, βόηθηξέ μου…😇
- Μα σείε κι εσύ τσι πόδες σου!🤨

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Αυξημένα Παράβολα
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:25:40 »

Αποσυνδεδεμένος Serraios

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όνειρα κόντρα στην φθορά..
    • Προφίλ
Απ: Αυξημένα Παράβολα
« Απάντηση #1 στις: Σήμερα στις 04:09:31 pm »
Για τους αναπληρωτές προβλέπεται φέτος το παράβολο για συμμετοχή στους πίνακες να είναι 15€ από 3€ που ήταν μέχρι πρότινος και το παράβολο ένστασης 50€ από 20€.
Πού το πάει το υπουργείο αν ισχύσει; Μέχρι στιγμής όσο έψαξα δεν έχω δει ΦΕΚ ή ΚΥΑ να αναφέρεται στο ποσό, παρά μόνο εκπαιδευτικά σάιτ όπως αυτό:

https://www.esos.gr/arthra/93143/pinakes-ekpaideytikon-eidikis-agogis-ayxisan-parabolo-symmetohis-apo-3-se-15-eyro-kai

Πού το πάει το υπουργείο;
Έχω τέσσερις υποθέσεις εργασίας:
✅ Υπερπλεόνασμα από τους εκπαιδευτικούς που σκόπιμα λάθη θα τους εξαναγκάσουν σε παράβολο ένστασης 
✅ Τιμωρία στον κλάδο για τους μονίμους, που αρνούνται την αξιολόγηση, μέσω των αναπληρωτών
✅ Αποθάρρυνση από τη συμμετοχή για να οδηγηθεί σε κλείσιμο η δημόσια εκπαίδευση
✅ Εισαγωγή νέου συστήματος διορισμών από τις αστοχίες που δρομολογημένως θα προκύψουν από αυτό που αναφέρεται στο πρώτο ✅ και την υπερφόρτωση του συστήματος λόγω του καθυστερημένου ανοίγματος με τον πενιχρό χρόνο μέχρι το Σεπτέμβρη που ο ΑΣΕΠ θα ερμηνεύσει σκόπιμα ως ανεπάρκεια των εκπαιδευτικών και άρα καλώς να γίνονται διαγωνισμοί τους οποίους θα προωθήσει.

Που να το παει ρε συνάδελφε; Απλά τα πραγματα απο τις αιτήσεις θα βγάλει το υπουργειο το λιγότερο 1εκατ και κάτι λίγα ακόμα, με λιγα λογια θα πληρώσει με αυτά τα λεφτά 100 αναπληρωτές το λιγότερο!
Χαμογέλα ρε.. τι σου ζητάνε;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182813
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144