0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχουν σχέση οι ορκωμοσίες με τις προσλήψεις αναπληρωτών.Οι διορισμοί έχουν υπολογιστεί στα κενά που δόθηκαν για αναπληρωτές.
Καλησπέρα σας. Έχω κάποιες απορίες-ερωτησεις που θα ήθελα να μου λύσει όποιος γνωρίζει και μπορεί.1)Οι διορισμένοι καλύπτουν οργανικά κενά και οι αναπληρωτές λειτουργικά σωστά? Αυτό σημαίνει ότι ασχέτως του πόσους καθηγητές διόρισαν σε έναν κλάδο, δεν θα επηρεαστεί ο αριθμός των αναπληρωτών?2) Οπότε με βάση αυτό το σκεπτικό όσους έπαιρνε στην α' φάση περίπου τόσους θα πάρει και φέτος?3) Εγώ ανήκω στον κλάδο ΠΕ02 ΕΑ. Στην α φάση στην Α και Β Θεσσαλονίκης πέρυσι πήρε 78 άτομα. Έψαξα τα ονόματα των νεοδιοριστων και δεν διορίστηκαν μόνο οι 12 από αυτούς. Οπότε αναρωτιέμαι αυτά τα 66 κενά που δημιουργήθηκαν θα καλυφθούν με αναπληρωτές?3)Πέρυσι στην Α Θεσσαλονίκης ο τελευταίος μπήκε με 69,68 και στη Β Θεσσαλονίκης με 56,4. Εγώ έχω 69,6 και αναρωτιέμαι αν θα είμαι μέσα ή όχι.Ευχαριστώ πολύ!
Ναι το γνωρίζω για τους νέους πίνακες. Έβαλα και εγώ νέα προσόντα. Από θέση περίπου στα 2800 έφτασα 1400 με τους εκκαθαρισμενους. Και ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για το αν θα καταφέρω να είμαι μέσα ή όχι από την α φάση. Ξέρω ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ήλπιζα σε εσάς που μάλλον είστε πιο έμπειροι με το πώς τρέχει το σύστημα, στο να μου δώσετε μια εικόνα..Ευχαριστώ πολύ!
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/488548_kyriakos-mitsotakis-10000-monimoi-ekpaideytikoi-37000-anaplirotes-kaiΠιθανόν το 37.000 αναπληρωτές θα είναι το σύνολο των πιστώσεων για τη σχολική χρονιά 2025-2026 και όχι η Α φάση .. παρόλα αυτά, ο αριθμός θα είναι σίγουρα + σε σύγκριση με πέρυσι (αναλογιζόμενοι και τους 10.000 διορισμούς) .. Μακάρι να δουλέψουν ΟΛΟΙ !!
Πέρσι πήρε 47.747 (χωρίς να υπολογίζονται οι παραιτήσεις, οπότε πες 44-45 χιλιάδες χοντρικά). 37000+10000= 47000. Υποθέτω ότι τουλάχιστον 1000-1500 νεοδιόριστοι θα πάρουν άδεια ανατροφής, οπότε χοντρικά είμαστε στα ίδια με πέρσι.
Με τις προσλήψεις των εεπ και των εβπ ήταν γύρω στις 28.700 η α φαση. Σίγουρα έγιναν και 10.000 μόνιμοι που λες οτι οκ λογικό στη γενική να είναι λιγότεροι αναπληρωτές αλλά σκεφτείτε ότι έκανε και μονιμους στην ειδικης στα νέα τ.ε. που δεν μας συμφέρει να καλύψουν με αυτές θέσεις αναπληρωτων (εννοώ παραλληλης στήριξης)