0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι εξελίχθηκε και η διαδικασία με τους διορισμούς και τα έβγαλαν όλα σε δύο μέρες (πρόσκληση, κατανομή). Εγώ έχω μια ελπίδα ότι μπορεί να τρέξει το σύστημα και 3/09 το απόγευμα - βράδυ! Θυμηθείτε τα ένδοξα χρόνια που βρικολακιάζαμε μπροστά στα λάπτοπ κ έβγαιναν 2 τη νύχτα. Το σκ είναι η ΔΕΘ και πρέπει να γίνουν βαρυγδουπες ανακοινώσεις. Έχω την εντύπωση ότι θα τα τρέξουν!
https://www.esos.gr/arthra/95002/23-me-24000-anaplirotes-tha-proslifthoyn-stis-4-septembrioyΈχουν ξεχάσει να βάλουν το ΕΕΠ-ΕΒΠ που θα λάβει τουλάχιστον 4.500 προσλήψεις στις συνολικά 23.500 φετινές προσλήψεις αναπληρωτών Α φάσης.
Με πόσα μόρια ένας ΠΕ86 έχει ελπίδα να προσληφθεί στην πρωτοβάθμια Θεσσαλονίκης;
Μια βόλτα στα αρχεία του trust θα δώσει μια εικόνα....Πέρυσι ο τελευταίος α φάση μπήκε με 68,3, β φάση τελευταίος 58,2 αν δεν κάνω λάθος με πίνακες
Μια βόλτα στα αρχεία του trust θα δώσει μια εικόνα....Πέρυσι ο τελευταίος α φάση μπήκε με 68,3, β φάση τελευταίος 58,2 αν δεν κάνω λάθος με πίνακες Φέτος;;; Βγάλε κάποιους που διοριστήκαν και μπαίνανε Θεσσαλονίκη (πρέπει να το ψάξεις πάλι στα αρχεία) ε και θα μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη με περιθώριο λάθους!
Τα αρχεία αυτά που ανέφερες, που τα βρίσκουμε;