0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ισχύει απλά έχει false negatives και επιπλέον το κυκλφόρησαν με υπογραφή ΠΑΤΡΕΑΣ
[/s]Ποιος το διακινεί αυτό; Είναι γνωστό σε όλο τον εκπαιδευτικό χώρο ότι ο P. γράφει συγκεκριμένα μόνο εδώ δημόσια και με εύκολη διασταύρωση άμεσα με πρόσβαση στα μηνύματα … Δεν στέκει η σύνδεση, δύσκολα να το πιστέψει κάποιος. Καλή χρονιά στους προσληφθέντες (και καλή μετακίνηση σε όσους πάνε πιο μακριά)
Κάποια συνάδελφος εκ παραδρομής αναδημοσίευσε αυτό που είχα ανεβάσει και με βάφτισε @Patreas .. προφανώς αποτελούσε προσωπική μου διαπίστωση .. τώρα γιατί έβαλε το όνομα του αντί για το δικό μου nickname, δεν γνωρίζω .. παρόλα αυτά όλα οκ! την επόμενη φορά θα προσέχω πολύ περισσότερο τι ανεβάζω ..
Προσλήφθηκα ως πε80, αν δεν αποδεχτώ την θέση, μπορώ να προσλήφθω σε αλλες φάσεις με την αλλη μου ειδικότητα ως πε60;
Συνάδελφοι σας ήρθε το SMS πρόσληψης;
Μήπως είσαι σε επικουρικό πίνακα;
Καλησπέρα, τι μπορεί να συνέβη όταν σε προσπερνάει η ροή και προσλαμβάνεται κάποιος μετά από εσένα σε περιοχή που είχες δηλώσει;Έχει ξανασυμβεί;
Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό…αν έχει γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το αναφέρετε. Ας μας πούνε και οι πιο έμπειροι αλλά θεωρώ ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξανατρέξει το σύστημα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος..
όχι πρόκειται για ΠΕ 30Αν είστε άρρεν, έχετε συμπληρώσει το κατάλληλο πεδίο στον οπσυδ για τον στρατό;