0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος, αν πριν τη Β φάση βγει κάποια ειδική πρόσκληση;
Συγχαρητήρια σε όσους προσλήφθηκαν και καλή αρχή! Καλό κουράγιο και υπομονή σε όσους αναμένουμε τη Β φάση.Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος, αν πριν τη Β φάση βγει κάποια ειδική πρόσκληση;
Το θεωρώ απίθανο διότι η ειδική προκήρυξη μπορεί να γίνει μόνο μετά την 1η Οκτωβρίου.
Ευχαριστώ πολύ!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι εφικτή η πρόσβαση για τους παρακάτω λόγους:Δεν έχετε προσληφθεί ως αναπληρωτής στην παρούσα φάση προσλήψεωνΔεν απαιτείται να υποβάλετε αίτηση – δήλωση προτίμησης τοποθέτησης αναπληρωτήΣε εμένα βγάζει αυτό. Συμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν με πήρανε, και σύμφωνα με εμένα με προσπέρασε το σύστημα
είδαμε πόσο πολλά κενά υπάρχουν.
Μήπως γνωρίζει κάποιος ποτε θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών στα Ωνασεια; Μήπως μπορεί ο trust να βγάλει εκκαθαρισμένους στους πίνακες αναπληρωτών για τα Ωνασεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Τελικά παιδιά, δεν ισχύει. Εμένα με προσέλαβαν και ακόμα αυτό γράφει στο ΟΠΣΥΔ. Καλορίζικοι οι προσληφθέντες! Όσοι αναμένουν, θα γίνουν λογικά πολλές φάσεις, είδαμε πόσο πολλά κενά υπάρχουν. Λίγο υπομονή.
Τελικά, πότε θα κάνουμε την αίτηση προτίμησης σχολικών μονάδων, αύριο Παρασκευή ή τη Δευτέρα;;;