*

Αποστολέας Θέμα: Παροχή ιδιωτικού έργου (παροχή υπηρεσιών) ως αναπληρωτής  (Αναγνώστηκε 942 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kassiopi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Καλημέρα σας.
Είμαι ειδική παιδαγωγός και φέτος έκανα πρώτη φορά τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια ενώ κάνω ιδιαίτερα μαθήματα το απόγευμα. Από πέρυσι έχω κάνει έναρξη επιχείρησης κανονικά. Φέτος έχω αυξημένες πιθανότητες να με πάρουν σε κάποια ΣΔΥΕ ή ΚΕΔΑΣΥ οπότε θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Διάβασα τη νομοθεσία για την παροχή ιδιωτικού έργου και αναφέρεται ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να έχω άδεια που θα μου δοθεί από την υπηρεσία στην οποία θα υπάγομαι. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από αυτή τη διαδικασία; Υπάρχει περίπτωση να μου αρνηθούν την άδεια; Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Παροχή ιδιωτικού έργου (παροχή υπηρεσιών) ως αναπληρωτής
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 24, 2025, 09:50:11 am »
Καλημέρα σας.
Είμαι ειδική παιδαγωγός και φέτος έκανα πρώτη φορά τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια ενώ κάνω ιδιαίτερα μαθήματα το απόγευμα. Από πέρυσι έχω κάνει έναρξη επιχείρησης κανονικά. Φέτος έχω αυξημένες πιθανότητες να με πάρουν σε κάποια ΣΔΥΕ ή ΚΕΔΑΣΥ οπότε θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Διάβασα τη νομοθεσία για την παροχή ιδιωτικού έργου και αναφέρεται ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να έχω άδεια που θα μου δοθεί από την υπηρεσία στην οποία θα υπάγομαι. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από αυτή τη διαδικασία; Υπάρχει περίπτωση να μου αρνηθούν την άδεια; Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
Καλημέρα Kassiopi. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκπαιδευτικό να κάνει ιδιαίτερα, οπότε δεν μπορεί να σου χορηγηθεί σχετική άδεια.

Αποσυνδεδεμένος kosrous

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 24, 2025, 10:31:56 am »
Ατομική επιχείρηση έχεις λογικά. Μπορείς να είσαι αναπληρώτρια και να έχεις την ατομική επιχείρηση εκτός από τις περιπτώσεις που περιγράφονται στον νόμο (δεν τον έχω αυτή την στιγμή - θα κάνω edit) όπως δεν μπορείς να έχεις εμπορική δραστηριότητα και να μην δουλεύεις σε φροντιστήριο. Τι ΚΑΔ έχεις;

Αποσυνδεδεμένος alex1987

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 24, 2025, 11:29:00 am »
Καλημέρα σας.

Δεν επιτρέπεται δυστυχώς

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Kassiopi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 24, 2025, 05:38:11 pm »
Ατομική επιχείρηση έχεις λογικά. Μπορείς να είσαι αναπληρώτρια και να έχεις την ατομική επιχείρηση εκτός από τις περιπτώσεις που περιγράφονται στον νόμο (δεν τον έχω αυτή την στιγμή - θα κάνω edit) όπως δεν μπορείς να έχεις εμπορική δραστηριότητα και να μην δουλεύεις σε φροντιστήριο. Τι ΚΑΔ έχεις;

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Ναι ατομική επιχείρηση. Έχω "Υπηρεσίες ειδικού παιδαγωγού" ως κύριο ΚΑΔ. Υπάρχουν συγκεκριμένα ΚΑΔ ποιυ είναι αποδεκτά;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33111
  • Τελευταία: Zbbt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193289
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)