0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα αφού είναι μέσα και μναε μιλάμε σίγουρα για πάνω από 10000 άτομα.
Καλησπέρα σας,Το κουτάκι που είχαμε ως επιλογή να τικάρουμε για τα ΔΥΕΠ στην αίτηση αναπληρωτών, έχει σχέση και με τις προσλήψεις στα ΖΕΠ; Ευχαριστώ πολύ. Καλή δύναμη σε όλους.
Όλοι όσοι μου ζητάτε ποσοστά κάλυψης από την πρώτη ημέρα μιας εγκυκλίου καταχώρισης κενών που βγήκε Παρασκευή απόγευμα και η καταχώριση κενών ξεκινά από Δευτέρα, αν μπορείτε να μου πείτε τον παρονομαστή του κλάσματος, θα σας πω τον αριθμητή και θα το βρούμε το ποσοστό.
Εντύπωση μου ή πάνε να περάσουν στον κόσμο ότι υπάρχουν μόνο τα κενά από νεοδιόριστους / αναπληρωτές; Όπου μιλάει η Ζαχ αυτό λέει για τα κενά. Ανέλαβαν 10 - πήραν άδεια 6. Να το κενο! Ένας δημοσιογράφος δεν ξέρει να πει ότι μαντάμ, Α φάση είχες 100 κενά και πήρες 34 άτομα.... γιατί αναφέρουν ότι πήραν μόνο τα 34 άτομα; Άρα μείναν 66 κενά συν τα 6 που λες για τις άδειες, πάμε στα 72. Θα τα καλύψεις;;;; (Τυχαία νούμερα βάζω ε)