0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκτίμηση β φάσης για ΠΕ03 ειδικής για δυτική Ελλάδα με θέση 650 περίπου στον εκκαθαρισμένο επικουρικό
Το 30% των μηνυμάτων είναι απεγνωσμένων ανθρώπων που λένε με τη θέση Χ για την περιοχή Ψ άραγε έχω ελπίδες; Και να πεις ότι απαντάει και κανείς...
Όσους πήραν σε εκκλησιαστικα και ωνασεια σχολεια, δεν πρέπει να τους αφαιρούμε από τη σειρά που ειμαστε στον πινακα;
Μαζί με τις 8κ προσλήψεις που λέει το αφεντικό ότι θα κάνει φτάνουμε στις 32κ περίπου πιστώσεις από τις 37κ που είπε οτι εχει το ταμείο σωστά; Ήδη λένε για 16κ κοντά κενά απο την α φάση και αυτά είναι χωρις τι άδειες νεοδιοριστων;Δεν ξέρω προηγούμενα έτη πόσα κενά εμένα ακάλυπτα όλη την χρονιά αλλα τώρα παμε ίσως για ρεκορ; Εκτός αν κανει "μαγικά" να αυξηθεί το 37κ και να μείνει και στον κοσμο ότι είναι ψυχάρα....
Με τα κενά στη Γενική να κινούνται σε 5ψηφιο νούμερο και τις πιστώσεις Τακτικού Προϋπολογισμού να μη φθάνουν να καλύψουν ούτε τα μισά, θεωρώ αναπόφευκτο ότι θα εφαρμοστεί σχέδιο συμπτύξεων αλά Κόπτση. Η χρονιά προβλέπεται εκρηκτική...
Αυτό που έγινε φέτος δεν έχει προηγούμενο. Έπεσαν έξω όλοι οι υπολογισμοί και τώρα δεν μαζεύεται η κατάσταση.