0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.esos.gr/arthra/95344/firmani-yp-paideias-sta-sholeia-oi-dieythyntes-tha-ypograpsoyn-bebaiosi-oti-kena-poy?fbclid=IwdGRjcAM5VK1jbGNrAzlUL2V4dG4DYWVtAjExAAEeSfBVY-Og7oXlt3MGaAkHespyZIGnUoGYWNvqR4chjjGAL9SrOwkwM78551Q_aem_2g982j_G3b-XK2C7Fmty9QΣυνολικά οι διοικήσεις των σχολικών μονάδων έχουν δηλώσει 28.000 κενά, αριθμό τον οποίο ο Γενικός Γραμματέας, χαρακτήρισε εκτός πραγματικότητας- Μετά από διορθωτικές κινήσεις που έγιναν τα κενά μειώθηκαν στις 12.000.
Ας είναι καλά το Υπουργείο μας που καλλιεργεί κριτικούς ( ή μήπως κρητικούς; ) αναγνώστες και θέλει να πιστέψουμε ότι σε μια καταγραφή κενών που για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε χθες (και συνεχίζεται μέχρι αύριο για τις ΠΔΕ) μετά από διορθωτικές ( ; ) κινήσεις που έγιναν τα κενά μειώθηκαν από 28.000 σε 12.000 μέσα σε λίγες ώρες. Ποιος Χουντίνι και ποιος Κόπερφιλντ, ο μάγος από τη Ρόδο τους ξεπέρασε όλους.Α ρε Σιακαβάρα, "αμάσητα" δημοσιεύεις ό,τι σου πουν, αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Δεν έπεσαν έξω όλοι οι υπολογισμοί. Έπεσαν έξω οι υπολογισμοί ( ; ) που ακολουθήθηκαν. Διότι όταν ξέρεις από το Μάιο ότι στη Γενική Πρωτοβάθμιας θα έχεις πλέον μόνο πιστώσεις Τακτικού Προϋπολογισμού, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μέγας γνώστης για να καταλάβει ότι πρέπει να γίνουν περισσότεροι διορισμοί στη Γενική (και στις 2 βαθμίδες). Τώρα είναι αργά...
Οι "υπολογισμοί" έγιναν, απλά θα εφαρμοσθούν το 2026 προεκλογικά.. Ο Έλληνας ξεχνάει, οπότε "όλα καλά"
Εγώ πάντως που έπρεπε να έχω προσληφθεί από την α φάση και με την κάλυψη 30% που έκανε στην ειδικότητα μου δεν ξέρω καν αν θα μπω τα Χριστούγεννα δεν θα ξεχάσω τους 4 μισθούς που θα μου φάνε. Ούτε τα ΤΕΜΠΗ, ούτε τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ούτε την φτωχοποίηση στην οποία έχουμε περιέλθει. Κανονικά οι εκπαιδευτικοί πρέπει να βγουνε στους δρόμους για μήνες με αυτά που μας κάνουν. Δεν το κάνουμε γιατί σκεφτόμαστε τα παιδιά και τις ώρες μαθημάτων που θα χαθούν. Αλλά θα τα πούμε το 2027 με την κυβέρνηση των αριστων…