0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είδες τι έγραψε ο Πατρέας; Κανένας κλάδος δεν θα ευνοηθεί πριν τη φάση. Αυτό που θα βγει σήμερα θα είναι από παραιτήσεις, μη αναλήψεις και αναβαθμίσεις. Πάντως στην ΕΑΕ 02 έμειναν άλλα 900 κενά. Εάν το Υπουργείο άνοιγε φέτος και τους πίνακες της Γενικής μαζί με της Ειδικής θα είχαν γίνει οι καλύτερες τράμπες!
Είναι τόσο ψυχοφθόρα αυτή η αναμονή...ΠΕ30 εγώ και περιμένω το πρόγραμμα της κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης και ανθεκτικότητας των μαθητών μέσω Ψυχολογου και Κοινωνικού Λειτουργού μήπως καταφέρουμε και δουλέψουμε κάπου τουλ. μέχρι τον Ιούνιο και πάρουμε λίγο τα πάνω μας.
Στη σελίδα του Υπουργείου νομίζω πριν τις 6 το απόγευμα.Εδώ υπάρχει ένα θέμα βέβαια.Σε παίρνει εσένα σήμερα Δ Δωδεκάνησα και σε 15 μέρες που θα γίνει η τρίτη φάση θα πάρει κάποιον με λιγότερα μόρια δίπλα στο σπίτι σου. Τι να πεις.
Αιτήσεις προτίμησης σχ. μονάδας Β2 φάσης: 10/10Αποτελέσματα: 13/10Ανάληψη: 14-15/10
Εννοείται υπάρχουν κενά σε όλες τις ειδικότητες γενικής και ειδικης. Η γ φάση θα έπρεπε να είναι μεγάλη. Αλλά εφόσον δεν έχουν λεφτά, θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν από ΕΣΠΑ για την ειδική που διαβάζω. Ναι γνωρίζω ότι έχουν μείνει 900 κενά στον κλάδο μου. Οπότε αν κάνουν μέχρι 300 προσλήψεις στη γ φάση, το θεωρώ τραγικό.
900 χωρίς τις γνωματεύσεις των Κεδασυ υποθέτω;
900 προ Παπαδομαρκα ή μετά Παπαδομαρκα εποχή;Και οι ΠΕ11 700 είχαν και οι ΠΕ06 μπόλικα, γενικά εχει μείνει πολύ πράμα. Ζητούνται πιστώσεις και περιμένουμε