0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
firiki, την εχω και αυτην απο τη σχολη. αλλα ενω ειναι πολυ καλη, μου θυμιζει πολυ τη σχολικη.Αυτη που λεω εγω ειναι πολυ χρηστικη. ρε, δεν θυμαμαι ποιου ειναι....γμτ...
καλα ρε παιδια,....και εψαχνα τοση ωρα να δω που ειχα δει το θεμα αυτο για να δωσω την απαντηση που περιμενατε!!!Στο κλαδο των νηπιαγωγων? !!!!ΟΚ, Αννα μου, δνω την απαντηση μιας και ξεκινησε εδω και κλεινει το θεμα.σορυ ΠΕ60 !!!
καλα ρε παιδια,....και εψαχνα τοση ωρα να δω που ειχα δει το θεμα αυτο για να δωσω την απαντηση που περιμενατε!!!Στο κλαδο των νηπιαγωγων? !!!!ΟΚ, Αννα μου, δνω την απαντηση μιας και ξεκινησε εδω και κλεινει το θεμα.σορυ ΠΕ60 !!!Μιχαήλ Γρυπάρη "Λατινική Γραμματικη", Αθηνα 1993 για να καταλαβαιτε τι εννοω σε οργανωση σας λεω:παραδειγμα στα ουσιαστικα, σε καθε κλίση και για καθε κλιση χωριστα εχει πινακες που λεει ποια ειναι Ετεροσημα,ποια Ετερογενή,, ποια Ελλειπτικα ( δηλ ποια εχουν μονο πληθυντικο αριθμο, ποια μονο ενικο)ποια παρουσιαζουν ανωμαλιες κατα τη κλιση τους, τις εξαιρεσεις κλπ κλπ και ολα αυτα με μια αυστηρη οργανωση και σε πινακες ολα αναλυτικα, μεχρι και την ερμηνεια της λεξης εχει δίπλα)
tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?αδυνατον απιθανο μηπως εκανε λαθος στη μεταφορα των δεδομενων;;;;;ολες οι μετοχες έχουν κλητική!!!![/quαυτο λεω κι εγω.........κ τα παιδια ειναι γ λυκειου