0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Ιουλίου 06, 2009, 12:38:47 amΈυτυχώς που είναι και το PDE γιατί με τόσες απορίες που έχουμε θα έπρεπε να κατασκηνώσουμε έξω από τη δευτεροβάθμια Εγώ έχω σειρά 292, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν φέτος; Άλλοι μου λένε ότι αποκλείεται άλλοι ότι έχω ελπίδες. Κι έχω ένα σωρό εκκρεμότητες να τακτοποιήσω , όπωσ όλοι φαντάζομαι.Όλα αυτά τα δικαιολογητικά που είπατε πιο πριν τα συγκεντρώνουμε για την αίτηση διορισμού που γίνεται τέλος Ιουλίου ή για αργότερα, αφού μάθουμε ότι μας παίρνουν φέτος;Και τέλος και συγγνώμη για τις ανόητες ίσως απορίες μου: αν κάνω την αίτηση διορισμού τέλος Ιουλίου, πότε θα ξέρω αν διορίζομαι φέτος ή του χρόνου;Επαναφέρω το τελευταίο μου μήνυμα, για να επανέλθουμε στο θέμα του τόπικ.Αν ξέρει κάποιος θα το εκτιμούσα πολύ να μου απαντήσει.
Έυτυχώς που είναι και το PDE γιατί με τόσες απορίες που έχουμε θα έπρεπε να κατασκηνώσουμε έξω από τη δευτεροβάθμια Εγώ έχω σειρά 292, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν φέτος; Άλλοι μου λένε ότι αποκλείεται άλλοι ότι έχω ελπίδες. Κι έχω ένα σωρό εκκρεμότητες να τακτοποιήσω , όπωσ όλοι φαντάζομαι.Όλα αυτά τα δικαιολογητικά που είπατε πιο πριν τα συγκεντρώνουμε για την αίτηση διορισμού που γίνεται τέλος Ιουλίου ή για αργότερα, αφού μάθουμε ότι μας παίρνουν φέτος;Και τέλος και συγγνώμη για τις ανόητες ίσως απορίες μου: αν κάνω την αίτηση διορισμού τέλος Ιουλίου, πότε θα ξέρω αν διορίζομαι φέτος ή του χρόνου;
Στον τόπο κατοικίας τους.Π.χ. Είναι μια φιλόλογος από την Έδεσσα (ΜΕ ΜΕΣΟ) και θέλει να διοριστεί στον τόπο κατοικίας της. Θα την διορίσουν και αναγκαστικά θα διορίσουν όλους τους προηγούμενους που δήλωσαν την περιοχή. Έτσι αν η περιοχή έχει π.χ. 4 κενά θα διοριστούν 14 φιλόλογοι. Τους υπόλοιπους θα τους διώξουν ως υπεράριθμους. Πέρσι δεν τους δόθυκε δικαίωμα αίτησης μετάθεσης, ενώ κάθε χρόνο δίνεται.
TETA:α) είσαι 52 θέσεις κάτω από τον "επίσημα" τελευταίο διοριστέο για φέτος. Με βάση αυτά που παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια δεν θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να σε πάρουν φέτος αλλά θα σου έλεγα ότι είναι από χλωμό έως εκρού :-) Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα πιο σίγουρο γιατί αυτά τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και δεν κινούνται βάσει σταθερών κανόνων: δεν ξέρουμε δηλ. φέτος πόσοι από αυτούς που είναι πάνω από εσένα δεν θα κάνουν τα χαρτιά τους για διορισμό μέσω ΑΣΕΠ για διάφορους λόγους, αφήνοντας έτσι θέσεις ανοιχτές για κάποιους της β' φουρνιάς όπως εσύ.Πάντως να ξέρεις ότι αν σε πάρουν φέτος θα είσαι από τους πολύ τελευταίους στην επιλογή περιφέρειας, ενώ του χρόνου, με την κανονική σου σειρά, θα επιλέγεις πολύ νωρίτερα. Έχεις εξετάσει τη δυνατότητα αναπλήρωσης για φέτος; β) Τα χαρτιά που ανέφεραν πιο πάνω άλλοι συνάδελφοι θα τα χρειαστείς ΑΦΟΥ διοριστεις, τη μέρα που θα παρουσιαστείς στη ΔΔΕ όπου θα σε διορίσουν. Δεν θα τα χρειαστείς για να κάνεις την αίτηση διορισμού. Αυτή αν θυμάμαι καλά θέλει μόνο αντίγραφο πτυχίου;; θα σε γελάσω, πάντως σίγουρα δεν θέλει πολλή χαρτούρα. γ) Οι διορισμοί ανακοινώνονται πολύ πολύ σύντομα μετά την τελευταία μέρα των αιτήσεων, καθώς οι αιτήσεις καταχωρούνται αυτόματα στο σύστημα, τη στιγμή που γίνονται, κι έτσι μετά απλά "τρέχει" η διαδικασία διορισμού και καταρτίζονται οι πίνακες. Χοντρικά το πολύ 1 εβδομάδα μετά τη λήξη των αιτήσεων θα ξέρεις που θα παρουσιαστείς και φυσικά εάν διορίστηκες.
Αυτή τη βεβαίωση περιουσιακής κατάστασης την παίρνουμε από την εφορία;