0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω και εγω κατι αλλο, μια απορια, ξερω ανθρωπους που βγηκαν υπεραριθμοι στον τοπο διορισμου τους και γυρισαν πισω στον τοπο κατοικιας τους και τοποθετηθηκαν σε σχολειο εκει. αυτο πως γινεται ? δλδλ. εινια μια νομιμη διαδικασια? και μιλαμε για πρωτοδιοριστους χωρις μορια.
και δλδ μετα γυρνανε στον τοπο διορισμου?και την πρωτη χρονια τι μορια παιρνουν ? δλδ. αυτα που δινει ο τοπος διορισμου ή εκει που βρισκονται?
Παράθεση από: evi06 στις Ιουλίου 15, 2009, 01:53:41 pmκαι δλδ μετα γυρνανε στον τοπο διορισμου?και την πρωτη χρονια τι μορια παιρνουν ? δλδ. αυτα που δινει ο τοπος διορισμου ή εκει που βρισκονται?Παίρνουν τα μόρια του σχολείου που βρίσκονται, μπορεί και 1 δηλαδή.Την επόμενη χρονιά αν δεν έχουν πάρει μετάθεση, ξαναγυρνούν εκεί που διορίστηκαν.Μιλώ πάντα για τις νορμάλ διαδικασίες
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση το παιδάκι (8 μηνών) θα παίξει κάποιο ρόλο στην όλη διαδικασία,; Δεν θέλω μα μετακομίσουμε αν περάσω σε κάποια περιοχή που μας αρέσει. Όταν λες οριστική για πόσο χρονικό διάστημα εννοείς ;
Αυτό περί άδειας ανατροφής ισχύει τελικά και για τους άνδρες αν δεν έχει κάνει χρήση η γυναίκα. η οποία στην περίπτωση μου τουλάχιστον εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα
Ξέρει κανείς αν ο/η σύζυγος που είναι διορισμένος με οργανική στην Αθήνα μπορεί να "τραβήξει" τον άλλο ή θα πάει και εκείνος επαρχία;Όχι ότι έχω πρόβλημα με οποιαδήποτε και από τις δύο περιπτώσεις,αλλά είναι λίγο μπέρδεμα η συνυπηρέτηση.Ευχαριστώ