0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εμενα το Ρεθυμνο μου αρεσει περισσοτερο (αλλωστε εκει σπουδασα πωσ να μην το αγαπησω)...αυτο που εχω εγω να πω για την Κρητη ειναι οτι γενικοτερα υπαρχουν πολυ καλοι ανθρωποι και πολυ ωραια μερη...το μονο δυσκολο ειναι οτι η Κρητη εχει πολλα χωρια, αυτο πρεπει να σας απασχολει και οχι οι ανθρωποι, χαρακτηρες καλους και "κακους" θα συναντησεις παντου!και ας μην κοροιδευομαστε παιζει ρολο και ο δικος μας, η προσαροστικοτητα μας, η ανοχη και αντοχη μας σε οποιαδηποτε συνθηκη!!
Δε θες να ξερεις τι πέρασα στην Ηλεία...Μακριααααα
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 04, 2009, 08:06:11 pmΠαράθεση από: TEM στις Αυγούστου 04, 2009, 07:56:12 pmΧανιά και δεν το διαπραγματεύομαι. χανιά ή ηράκλειο?ξέρω ότι τα χανιά είναι πιο όμορφα αλλά έλεγα επειδή είναι μεγαλύτερη πολη το Ηρακλειο!Από τα Χανιά δε λείπει τίποτα,έχουν τα πάντα.Από το Ηράκλειο και τους κατοίκους του,λείπει η κομψότητα,στην πόλη,στα κτίρια,στη συμπεριφορά.
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 04, 2009, 07:56:12 pmΧανιά και δεν το διαπραγματεύομαι. χανιά ή ηράκλειο?ξέρω ότι τα χανιά είναι πιο όμορφα αλλά έλεγα επειδή είναι μεγαλύτερη πολη το Ηρακλειο!
Χανιά και δεν το διαπραγματεύομαι.
Παράθεση από: nanakimou στις Αυγούστου 06, 2009, 11:34:05 amκαι εμενα το Ρεθυμνο μου αρεσει περισσοτερο (αλλωστε εκει σπουδασα πωσ να μην το αγαπησω)...αυτο που εχω εγω να πω για την Κρητη ειναι οτι γενικοτερα υπαρχουν πολυ καλοι ανθρωποι και πολυ ωραια μερη...το μονο δυσκολο ειναι οτι η Κρητη εχει πολλα χωρια, αυτο πρεπει να σας απασχολει και οχι οι ανθρωποι, χαρακτηρες καλους και "κακους" θα συναντησεις παντου!και ας μην κοροιδευομαστε παιζει ρολο και ο δικος μας, η προσαροστικοτητα μας, η ανοχη και αντοχη μας σε οποιαδηποτε συνθηκη!! Συμφωνω απολυτα.....Σ'ολα τα μερη υπαρχουν καλοι και κακοι.....Εχει και η Κρητη χωρια, αλλα και η Μεσσηνια απο ο,τι ξερω εχει πολυ δυσκολα χωρια....