0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕ03
Ξέρει κανείς τι γίνεται αν κάποιος διοριστέος ΑΣΕΠ δεν πάει να αναλάβει υπηρεσία?Χάνει εντελώς το διορισμό??
κρητη...........και συγκεκριμενα λασιθι..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κανεις αλλο με την βαρκα μου?
Φέτος δε θα πάω θα πάρω άδεια αλλά του χρόνου και για 2 χρόνια πως θα τα βγάλω πέρα μόνη μου με ένα μωράκι π.χ. στο Αγαθονήσι? Δ' Δωδεκανήσου είναι ότι χειρότερο νομίζω...
Παράθεση από: drakoulina στις Αυγούστου 13, 2010, 01:35:19 amΞέρει κανείς τι γίνεται αν κάποιος διοριστέος ΑΣΕΠ δεν πάει να αναλάβει υπηρεσία?Χάνει εντελώς το διορισμό??Ναι και έχει και κυρώσεις για το μέλλον, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά θα το βρω και θα σου πω.Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις όπως πχ αν γεννάς, αν είσαι σε καμιά εντατική κλπ
Συγχαρητήρια σε όλους!!!!! Διορίστηκα Χανιά!!!!! ΠΕ60 από ΑΣΕΠ!!!!! Όποιος πέρασε Χανιά ας μου στείλει pm!!!!! Να οργανωθούμε!!!!! Ξεσπιτώνομαι από την όμορφη Ζάκυνθο και πάω στα όμορφα Χανιά!!!! Όποιος επίσης επιθυμεί αμοιβαία ανταλλαγή από Ζάκυνθο σε Χανιά πάλι ας επικοινωνήσει με pm!!!!!! Πληροφορίες για Χανιά παρακαλώ!!!! Διαμονή, σχολεία, ποια είναι τα νηπιαγωγεία με τα περισσότερα μόρια, ποια σχολεία βολεύουν σε απόσταση από Χανιά κλπ. κλπ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρώτη φορά ξεσπιτώνομαι, είμαι και πρωτάρα χωρίς προϋπηρεσία, έχω να φάω λούκι................................
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 13, 2010, 01:53:47 amΦέτος δε θα πάω θα πάρω άδεια αλλά του χρόνου και για 2 χρόνια πως θα τα βγάλω πέρα μόνη μου με ένα μωράκι π.χ. στο Αγαθονήσι? Δ' Δωδεκανήσου είναι ότι χειρότερο νομίζω...Πολύ καλό αυτό,που δε θα πας φέτος,μια μικρή αναβολή...Ζήσε το τώρα...Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ έχω υποχρεώσεις...Δεν ξέρω βέβαια πως θα σου ακουστεί αλλά φίλος μου που διορίστηκε πέρυσι (από τους τελευταίους βέβαια) στη Σίκινο,όταν τον ακούω να μιλάει για τα εκπαιδευτικά πράγματα νομίζω ότι είναι ένας από τους ευτυχέστερους ανθρώπους...Φέτος ενώ ήμουνα αναπληρώτρια μέσα στην πόλη μου, ήμουν συνεχώς μες στη μιζέρια...Το παν είναι λοιπόν πώς βλέπεις τα πράγματα...Καλό διορισμό..