0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: BIBH στις Ιουλίου 22, 2008, 03:00:11 pmΠαράθεση από: tektos στις Ιουλίου 22, 2008, 02:46:39 pmΟι τοποθετήσεις σε σχολεία γίνονται αποκλειστικά βάσει κοινωνικών κριτηρίων (γάμος, παιδιά …).Τα μόρια προϋπηρεσίας, ασεπ δεν παίζουν κανένα ρόλο.μάλλον παίζουν ρόλο όταν δεν υπάχουν τα παραπάνω κοινωνικά κριτήρια, δηλαδή γάμος, παιδιά κτλΈτσι είναι. Μεταξύ αυτών που δεν έχουν μόρια λόγω γάμου κ.λπ προηγείται όποιος έχει τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία. Μεταξύ όσων δεν έχουν ούτε προϋπηρεσια, προηγείται αυτός που έχει καλύτερη σειρά στο ΑΣΕΠ (σύμφωνα με το ΦΕΚ διορισμού).
Παράθεση από: tektos στις Ιουλίου 22, 2008, 02:46:39 pmΟι τοποθετήσεις σε σχολεία γίνονται αποκλειστικά βάσει κοινωνικών κριτηρίων (γάμος, παιδιά …).Τα μόρια προϋπηρεσίας, ασεπ δεν παίζουν κανένα ρόλο.μάλλον παίζουν ρόλο όταν δεν υπάχουν τα παραπάνω κοινωνικά κριτήρια, δηλαδή γάμος, παιδιά κτλ
Οι τοποθετήσεις σε σχολεία γίνονται αποκλειστικά βάσει κοινωνικών κριτηρίων (γάμος, παιδιά …).Τα μόρια προϋπηρεσίας, ασεπ δεν παίζουν κανένα ρόλο.
Παράθεση από: sofiaz στις Ιουλίου 13, 2008, 09:23:04 pmΞέρετε καθόλου πότε αναμένεται να βγουν οι περιοχές και πότε θα κάνουμε αιτήσεις? Γιατί θέλω να πάω διακοπές 4 Αυγούστου, λέτε να έχω πρόβλημα?Το πιο αισιόδοξο σενάριο είναι 4/8 να ξέρουμε που θα διοριστούμε. Οπότε αν δεν έχεις κλείσει μέρος διακοπών δεν το αφήνεις λίγο ανοιχτό το θέμα του προορισμού….μη τυχόν και χρειαστεί να πας να ψάχνεις κατοικία στο νέο τόπο διαμονής σου?
Ξέρετε καθόλου πότε αναμένεται να βγουν οι περιοχές και πότε θα κάνουμε αιτήσεις? Γιατί θέλω να πάω διακοπές 4 Αυγούστου, λέτε να έχω πρόβλημα?
πολυ αισιοδοξο το βρισκω το σεναριο για 4/8, οι ημερες μαζευουν και το υπουργειο......
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 23, 2008, 10:13:17 amπολυ αισιοδοξο το βρισκω το σεναριο για 4/8, οι ημερες μαζευουν και το υπουργειο......Μπορεί πράγματι αυτό το σενάριο να αποδειχθεί πολύ αισιόδοξο αλλά, όταν το έγγραφα ήταν μάλλον απαισιόδοξο Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι από τη ζωή και το λεξιλόγιο του νεοέλληνα, και τη λειτουργία κρατικού και ιδιωτικού τομέα απουσιάζουν οι εξής λέξεις και κυρίως οι έννοιες: προγραμματισμός, πρόβλεψη, επαγγελματισμός
Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το προσκομίζουν όλοι? οχι μόνο οι πολύτεκνοι κτλ?