0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να πιστεύω ότι έγινε τυπογραφικό.Αν όχι,και τελικά διοριστεί στο Λύκειο δυσπρόσιτος χωρίς 1 ώρα μάθημα, που θα φύγει αμέσως θα κινηθώ νομικά.Εχεις μήπως ακούσει τη φράση ¨για τις ανάγκες της υπηρεσίας¨?.Τοποθετήται, αναλαμβάνει και φεύγει,απλά πράγματα...
Ειδα οτι μιλατε για τα Δικαια και θα ηθελα να ρωτησω την magda αν εχει συναδελφους που ερχονται καθε μερα απο Αλεξανδρουπολη...Εγω μενω Αλεξανδρουπολη και σκεφτομαι να το δηλωσω...Το πηγαινε-ελα καθε μερα παλευεται ή οχι?
πολυ δυσκολο. μια φιλη δασκαλα ηταν σε ενα χωριο της Ορεστιαδας και νοικιασε τελικα. ισως να ειναι κ χειροτερος δρομος μετα την Ορεστιαδα μεχρι τα Δικαια, δεν ξερω...
Ομολογουμένως αν και είμαι από θεσσαλονική ο χειμώνας στον έβρο μου φαντάζει σαν ταινία του αγγελόπουλου.
Οι τοποθέτηση τη 1η χρονιά είναι προσωρινή και τα κριτήρια μπορεί να είναι κοινωνικά ή η θέση κάποιου στον πίνακα από τον οποίο διορίστηκε, με ιεράρχηση των πινάκων όπως και για τους διορισμούς από το ΥπΕΠΘ. Δεν εφαρμόζεται η ίδια τακτική από όλες τις Δ/νσεις εκπαίδευσης. Σίγουρα προηγούνται οι ειδικές κατηγορίες, πολύτεκνοι κλπ. Τη 2η χρονιά παίρνει κανείς οριστική τοποθέτηση ή μένει στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, αν δεν πάρει οργανική θέση. Τα κριτήρια ωστόσο τότε, είναι αυστηρά και μόνο οι μονάδες μετάθεσης, που εξαρτώνται από το σύνολο της υπηρεσίας και το πού έχει διανυθεί, από γάμο, παιδιά, εντοπιότητα, συνυπηρέτηση. Και εδώ όμως προτάσσονται οι ειδικές κατηγορίες. Η σειρά με την οποία δηλώνεις δεν μπορεί να σου στερήσει θέση την οποία θα πάρει κάποιος με λιγότερα μόρια επειδή τη δήλωσε με μικρότερο αύξοντα αριθμό. Αυτό δε γίνεται. Απλώς τη 2η χρονιά έχεις περιορισμένες επιλογές (20) και τα κενά μπορεί να είναι πχ 35. Αν είσαι χαμηλά στν κατάταξη (θα έχει βγει σχετικός πίνακας, μιλώντας πάντα για τη 2η χρονιά κεξ) και χαραμίσεις τις επιλογές σου στα πιο περιζήτητα σχολεία, θα έχουν πάρει ίσως άλλοι που ήταν πιο κάτω από εσένα τα σχολεία που θα προτιμούσες πλέον, αφού δεν έφτασες τα πρώτα.