0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι με βάση μια πρόχειρη έρευνα που έκανα και σχετικά με το forum των νηπιαγωγών έχω να πω τα εξής: Μετά την Γ' φάση το forum έβγαλε μια λίστα στην οποία προστίθεντο στην αρχή (πριν το 1057 που σταμάτησε ο πίνακας) γύρω στα 20 άτομα και μετά άρχιζε η σειρά από το 1058 του ενιαίου πίνακα. Σε αυτή τη φάση (Δ΄)πήραν τα 15 άτομα (από τα 20 που λέω- άρα υπολείπονται 5 να προηγούνται του βασικού πίνακα) μετά πήραν γύρω στους 33 από τον ενιαίο (έτσι σταματάμε στο νούμερο 1096) και πήραν τέλος 6 τρίτεκνους. Συνεπώς, για να υπολογίσετε τη σειρά σας, έχουμε 5 να υπολείπονται πριν από τη σειρά του καθενός(που έχουν παραληφθεί από τις φάσεις ίσως λόγω περιορισμένων επιλογών στους διορισμούς), 29 ακόμα τρίτεκνους (36 που ήταν - 6 που πήραν τώρα)....αν δεν έχετε μπερδευτεί ήδη προσθέτετε στη σειρά σας 5 άτομα που προηγούνται και ανάλογα με τον αριθμό της επόμενης φάσης υπολογίζετε και το 20% των τρίτεκνων.(29 είναι όλοι κι όλοι...τι στο καλό!) Όλο αυτό είναι προσωπική μου εκτίμηση με βάση τον πίνακα του forum των νηπιαγωγών, πριν αυτό καταστραφεί...Καλή επιτυχία σε όλους μας...
Georgia έχεις απόλυτο δίκιο.
πόσες τριτεκνες έχουν μείνει ακόμα;αμαν πότε θα τελειώσουν κ τώρα γυρω στα σαραντα άτομα πρεπει να αφαιρεσουμε για να βρουμε τη σειρα μας;
Εώς τον αριθμό 1094 έχουν φύγει όλοι εκτός από 11 άτομα...Και συνολικά ως τον αριθμό 2000 έχουν πάρει 1102 άτομα...Επειδή σβήνω την λίστα ... όποιος θέλει να μάθει ακριβώς την θέση που έχει μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Προσπάθησα εδώ αλλά δεν χωράει να μπει σε συννημένο...