0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως σας μπέρδεψα εγώ βρε παιδιά με τις αναλήψεις υπηρεσίας? Για το χρόνο αναπλήρωσης χρειάζονται μόνο οι βεβαιώσεις προυπηρεσίας. Τις αναλήψεις υπηρεσίας τις χρειάζονται μάλλον για το χρόνο υπηρεσίας μετά το διορισμό, π.χ. αν κάποιος έχει πάρει μετάθεση από ένα μέρος σε άλλο (καλή ώρα εγώ), να ξέρουν σε ποιά σχολεία να γράψουν ότι υπηρέτησε και πόσα μόρια δίνει το κάθε σχολείο. Sorry αν αναστάτωσα κανέναν χωρίς λόγο.. .
Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω από που θα βρώ πόσα μόρια θέλει κάθε περιοχή ωστε να ξέρω αν μπορώ να μετατεθώ? Ευχαριστω..
Δηλαδή αν κάποιος είναι μακριά από την διεύθυνση που ανήκει η οργανική του θα πρέπει να αποστείλει με φαξ ξανατα μόρια του ελεγχοντας τα?
ΠΟΤΕ θα περαστεί η προυπηρεσία μας βρε παιδια?
Xρειάζεται να καταθέσουμε ξανά με την αίτηση τις βεβαιώσεις προυπηρεσίας που είχαμε ως αναπληρωτές, ωρομίσθιοι κλπ; Καλά αυτά δεν υπάρχουν στον φάκελό μας στην Διεύθυνση αλλά και στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχωρημένα; Είμαι νεοδιόριστος και με τον διορισμό μου κατέθεσα όλες τις προυπηρεσίες μου. Πάλι θα τις ξανακαταθέσω;
Παράθεση από: killbill στις Νοεμβρίου 03, 2008, 05:49:21 pmXρειάζεται να καταθέσουμε ξανά με την αίτηση τις βεβαιώσεις προυπηρεσίας που είχαμε ως αναπληρωτές, ωρομίσθιοι κλπ; Καλά αυτά δεν υπάρχουν στον φάκελό μας στην Διεύθυνση αλλά και στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχωρημένα; Είμαι νεοδιόριστος και με τον διορισμό μου κατέθεσα όλες τις προυπηρεσίες μου. Πάλι θα τις ξανακαταθέσω;Όπως πολύ καλά είπες αυτά υπάρχουν ήδη στο φάκελό σου και δε χρειάζεται να τα καταθέσεις ποτέ ξανά.