0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έπομένως μόνο αν ζητήσεις βελτίωση είσαι υποχρεωμένος να υπηρετήσεις, όχι για οριστική τοποθέτηση. Έτσι δεν είναι;
Παράθεση από: echronea στις Νοεμβρίου 05, 2007, 01:15:34 amΈπομένως μόνο αν ζητήσεις βελτίωση είσαι υποχρεωμένος να υπηρετήσεις, όχι για οριστική τοποθέτηση. Έτσι δεν είναι; Έτσι είναι. Marsa, μπορείς να κάνεις του χρόνου αίτηση για απόσπαση είτε πάρεις οργανική είτε όχι και δεν θα χρωστάς τίποτα. Αν πάρεις μετάθεση, πάλι δεν θα χρωστάς τίποτα.
Παιδιά για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο διαφωτίστε με σας παρακαλώ. Είμαι διορισμένη σε δυσπρόσιτο, με προσωρινή τοποθέτηση, αλλά έχω άδεια λόγω εγκυμοσύνης. Τον επόμενο χρόνο θέλω να παραμείνω στο δυσπρόσιτο για τα μόρια. Τι ακριβώς πρέπει να συμπληρώσω στην αίτηση ώστε να παραμείνω στο ίδιο σχολείο;
Τέλος, υπάρχει περίπτωση να ΕΧΕΙ κενό το σχολείο, αλλά να ΜΗ μας το δώσουν εμάς, με σκοπό να πάει κάποιος νεοδιόριστος σα δυσπρόσιτος;
Ναι αλλά αν το δηλώσουν κι άλλοι το συγκεκριμένο σχολείο, δεν υπάρχει περίπτωση να σε στείλουν αλλού;Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ που θέλω να παραμείνω στο Γεννάδι, αλλά φοβάμαι να παραμείνω στην Α' Δωδεκανήσου, μήπως το πάρει άλλος και δε θέλω να μείνω μέσα στη Ρόδο ή κάπου αλλού με λίγα μόρια. Αν έχω καταλάβει καλά, είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν οργανική αν παραμείνω 2η χρονιά στην Α' Δωδεκανήσου, αλλά αυτή θα είναι οπουδήποτε στην περιφέρεια.
Έχω και μια ακόμη απορία πάνω σ'αυτό. Αν π.χ. το ίδιο σχολείο το δηλώσουμε 3 άτομα, ποιός θα πάει τελικά σε αυτό; Όποιος έχει τα πιο πολλά μόρια (μετάθεσης) ή με κοινωνικά κριτήρια πάλι;
Όσοι διορίστηκαν το 2006, και ΔΕΝ θέλουν να ζητήσουν μετάθεση, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τη διαδικασία, αφήνοντας κενές τις περιοχές και γράφοντας πάνω «Μόνο για οριστική τοποθέτηση»; Και δηλώνουμε σχολεία; Και τι δικαιολογητικά υποβάλλουμε;