0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας. Με το πρόγραμμα ascTimetalbes είναι εφικτό (έχοντας κάθε εκπαιδευτικός 4 ώρες κενό ανά εβδομάδα) να προκύπτει κάθε μέρα και κάθε ώρα (1η με 6η) ένας εκπαιδευτικός να είναι στο γραφείο να σηκώνει τηλέφωνα (ή για ό,τι άλλο προκύψει); Αναφέρομαι σε γυμνάσιο με 3 τμήματα ανά τάξη.
Εννοείς μήπως να κλειδώσω το πρόγραμμα υποδιευθυντή π.χ. και με χ στις ώρες αυτές να βγάλω ώρες για διευθυντή; Κάπως έτσι;
Ναι, σίγουρα όσον αφορά το 4 επί 8 ίσον 32! Συνηθίζεται στο σχολείο μας αυτή η τακτική, ανεξάρτητα με τα κενά διευθυντή και υποδιευθυντή. Εγώ τώρα μαθαίνω την κατασκευή προγράμματος. Σε τυχαίο πρόγραμμα μπορεί να προκύψουν πχ 3 ώρες την εβδομάδα να μην είναι κανείς στο γραφείο. Ενδιαφέρουσα η ιδέα σου συμπληρωματικά να μην έχουν ίδια ώρα μάθημα διευθ.-υποδ. Ούτε αυτό ξέρω πώς γίνεται. Αν είναι εύκολο, να μου πεις. Επίσης, γίνονται ίσως σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής ωρολ. προγράμματος;
Καλησπέρα. Ασχολούμαι πρώτη φορά με το πρόγραμμα σε Λύκειο. Η απορία μου είναι: Πώς μπορώ να σιγουρέψω ότι όταν έχουν μάθημα οι κατευθύνσεις, δεν θα βάλει το πρόγραμμα μάθημα στα τμήματα γενικής παιδείας; Χώρισα το κάθε τμήμα στα αντίστοιχα των κατευθύνσεων και τα συνέδεσα μετά (4 τμήματα γενικής παιδείας, 4 τμήματα κατεύθυνσης: Βανθ1, Βανθ2, Βθετ1, Βθετ2. Παρόμοια και στη Γ Λυκείου). Αυτό που κατάφερα είναι μεν όντως να μην συμπίπτουν οι ώρες, αλλά στον καθηγητή βγαίνει Β1, Β2, Β3, Β4. Δεν βγαίνει δηλαδή πχ Βθετ1. Υπάρχει καποιος τρόπος να αλλάξει το όνομα; Ή κάνω κάτι λάθος;Δευτερη απορία: Στην εκτύπωση υπάρχει τρόπος εκτός από το τμήμα να φαίνεται και το μάθημα που διδάσκει ο κάθε εκπαιδευτικός;Ευχαριστώ!
Χρησιμοποιω το asc timetables. Δυστυχώς το σχολείο δήλωσε αδυναμία να το αγοράσει και χρησιμοποιώ το trial mode. Ο συνάδελφος που το είχε μέχρι πέρσι το έβγαζε με το χέρι, οπότε δεν μπορεί να με βοηθήσει. Ίσως μπορέσω να το βρω σπασμένο, αλλά υποψιάζομαι ότι πάλι δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί στον υπολογιστή μου έχω linux.
Καλησπέρα. Ασχολούμαι πρώτη φορά με το πρόγραμμα σε Λύκειο. Η απορία μου είναι: Πώς μπορώ να σιγουρέψω ότι όταν έχουν μάθημα οι κατευθύνσεις, δεν θα βάλει το πρόγραμμα μάθημα στα τμήματα γενικής παιδείας? Χώρισα το κάθε τμήμα στα αντίστοιχα των κατευθύνσεων και τα συνέδεσα μετά (4 τμήματα γενικής παιδείας, 4 τμήματα κατεύθυνσης: Βανθ1, Βανθ2, Βθετ1, Βθετ2. Παρόμοια και στη Γ Λυκείου).
Αυτό που κατάφερα είναι μεν όντως να μην συμπίπτουν οι ώρες, αλλά στον καθηγητή βγαίνει Β1, Β2, Β3, Β4. Δεν βγαίνει δηλαδή πχ Βθετ1. Υπάρχει καποιος τρόπος να αλλάξει το όνομα; Ή κάνω κάτι λάθος;
Δευτερη απορία: Στην εκτύπωση υπάρχει τρόπος εκτός από το τμήμα να φαίνεται και το μάθημα που διδάσκει ο κάθε εκπαιδευτικός;Ευχαριστώ!