0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε περιπτωση αρνησης (οτι διαγραφεσαι απο τον πινακα αναπληρωτων για το τρεχον ετος). Ισχυουν τα ιδια και στην παραιτηση?
Πηρα να ρωτησω αν θα παρω χρηματα, ενσημα, μορια , για το διαστημα απο τη μερα που υπεγραψα την προσληψη εως τη μερα της παραιτησης, αλλα δεν ηξεραν να μου πουν. Ξερει κανεις? Γιατι κυρίως για τα χρηματα, δεν εχω δωσει ουτε αριθμο λογαριασμου τραπεζης, ουτε τιποτα. Οποτε πώς..?
Εαν είναι διοριστέος για την επόμενη χρονιά, υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί από τον πίνακα των διοριστέων; Γνωρίζει κανείς κάποια εγκύκλιο σχετική με αυτά τα θέματα;Ευχαριστώ!
Οταν ειχα ρωτησει στο Υπουργειο, μου ειχαν απαντησει οτι δεν υπαρχουν κυρωσεις, περα απο το οτι διαγραφεται απο τον Ενιαιο Πινακα Αναπληρωτων για το τρεχον σχολικο ετος. Αρα ο επομενος Πινακας Διοριστεων δεν πρεπει να εχει καμια σχεση, γιατι δημιουργειται καθε χρονιά βαση των νεων αιτησεων για το επομενο ετος.
Ξέρει κανείς πού μπορώ να μάθω τι ισχύει για την παραίτηση ενός αναπληρωτή;Ισχύουν για τον αναπληρωτή όσα ισχύουν και για την παραίτηση ενός μονίμου;