0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν χρειάζεται το ΑΜ για το βιβλιάριο!
Παράθεση από: xerxis στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 02:56:14 pmΛυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά απαιτείται οπωσδήποτε ο Αριθμός Μητρώου, όχι μόνο για την έκδοση βιβλιαρίου, αλλά γενικότερα για την ταυτοποίηση σου ως δημοσίου υπαλλήλου.Είναι όμως άλλος ο αριθμός μητρώου ως εκπαιδευτικού της
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά απαιτείται οπωσδήποτε ο Αριθμός Μητρώου, όχι μόνο για την έκδοση βιβλιαρίου, αλλά γενικότερα για την ταυτοποίηση σου ως δημοσίου υπαλλήλου.
Το διοριστήριο είναι το επίσημο χαρτί που λέει πως διορίστηκες αναφέροντας το ΦΕΚ διορισμού. Στέλνεται από το υπουργείο και μάλιστα τα διοριστήρια φιλολόγων, μαθηματικών και φυσικών και γαλλικών έφτασαν προχτές στις ΔΔΕ.
Σίγουρα πρόκειται για 2 διαφορετικούς αριθμούς και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αγνοούσα την ύπαρξη του 2ου, μέχρι που μου ήρθε το σχετικό χαρτί - το οποίο δε διευκρινίζει και τίποτε, απλά αναφέρει ότι ο ΑΜ μου ως εκπαιδευτικού είναι ο τάδε...Ο δε άλλος ΑΜ για το βιβλιάριο δε μου είχε έρθει στο σπίτι (απ΄το σχολείο τον έμαθα, πριν αρκετές μέρες)
sophie , μια ερώτηση: στο απογραφικό δελτίο που καταθέτουμε για το βιβλιάριο υγείας, ποιόν από τους δύο αριθμούς γράφουμε εκεί που λέει "αριθμός μητρώου"? .....
Έχει περάσει καιρός και δεν τα θυμάμαι πολύ καλά.Το απογραφικό δελτίο είναι ένα έντυπο το οποίο θα προμηθευτείς από την ΥΠΑΔ της περιοχής σου,θα το συμπληρώσεις ,θα το σφραγίσει ο διευθυντης του σχολείου σου και θα το πας παλι στην ΥΠΑΔ. Για τα άλλα δεν θυμάμαι αλλά αν ρωτήσεις στην ΥΠΑΔ ή στη δευτεροβάθμαι θα σου πουν.Να ρωτάς αναλυτικά όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι :τι είναι και από που πρέπερι να το πάρεις.Δεν είναι ντροπή.