Σύνολο ψηφοφόρων: 289
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό σας πείραξε... σωστά οι ΟΥΚάδες και οι λοιποί θα έπρεπε να τραγουδάνε "μια ωραία πεταλούδα" και το "περνά περνά η μέλισσα"Το αν ήταν λάθος που κάτι τέτοιο βγήκε εκτός στρατοπέδου αυτό είναι άλλη ιστορία...Αλλά εγώ θα ρωτήσω:1) Στα γήπεδα αυτά που ακούγονται ΔΕΝ είναι ρατσιστικά ; 2) Το μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι δεν είναι ρατσιστικό;3) Το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας δεν είναι ;4) Οι εκδηλώσεις βίας από όποια μεριά και αν προέρχεται δεν είναι;Δυστυχώς ΟΛΟΙ έναν ρατσισμό τον έχουμε..αλλά αυτό είναι φυσιολογικό... στη φύση του ανθρώπου είναι... γιατί και εγώ που λέω ότι δεν είμαι ρατσιστής...όταν κατηγορώ ΕΣΕΝΑ για ρατσισμό άθελά μου γίνομαι και εγώ ρατσιστής εναντίον σου.....
Παράθεση από: mitman στις Μαρτίου 26, 2010, 09:23:27 pmΑυτό σας πείραξε... σωστά οι ΟΥΚάδες και οι λοιποί θα έπρεπε να τραγουδάνε "μια ωραία πεταλούδα" και το "περνά περνά η μέλισσα"Το αν ήταν λάθος που κάτι τέτοιο βγήκε εκτός στρατοπέδου αυτό είναι άλλη ιστορία...Αλλά εγώ θα ρωτήσω:1) Στα γήπεδα αυτά που ακούγονται ΔΕΝ είναι ρατσιστικά ; 2) Το μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι δεν είναι ρατσιστικό;3) Το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας δεν είναι ;4) Οι εκδηλώσεις βίας από όποια μεριά και αν προέρχεται δεν είναι;Δυστυχώς ΟΛΟΙ έναν ρατσισμό τον έχουμε..αλλά αυτό είναι φυσιολογικό... στη φύση του ανθρώπου είναι... γιατί και εγώ που λέω ότι δεν είμαι ρατσιστής...όταν κατηγορώ ΕΣΕΝΑ για ρατσισμό άθελά μου γίνομαι και εγώ ρατσιστής εναντίον σου..... Δηλαδή επειδή συμβαίνουν και άλλα άσχημα φαινόμενα το συγκεκριμένο δεν θα έπρεπε να το σχολιάσουμε; Επίσης διαφωνώ ότι γινόμαστε ρατσιστές όταν κρίνουμε με βάση τη λογική μας και λέμε ότι κάποιος είναι ρατσιστής. Δηλαδή αφού είναι πώς να τον χαρακτηρίσουμε; Αυτό όμως δε σημαίνει αυτομάτως ότι τον θεωρούμε και κατώτερο όπως συμβαίνει στο ρατσισμό. Τέλος με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ που έτυχε να δω τελευταία θέλω να εκφράσω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο αποτελούν το τυφλό μίσος και ο φανατισμός στοιχεία που χαρακτηρίζουν αποτελεσματικούς στρατιώτες.. Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ο έλεγχος των συναισθημάτων ήταν απ' τα πιο σημαντικά στοιχεία των πεζοναυτών ώστε να μην οδηγηθούν με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο. Δεν είμαι ειδικός για να ξέρω αλλά δεν μου φάνηκε καθόλου παράλογο.
Επιστροφή στο θέμα μας! Είμαι υπέρ των μαθητικών παρελάσεων απλά όχι από όλες τις ηλιακιακες ομάδες. Δηλάδή μου αρέσει όταν βλέπω παιδακια του δημοτικου να κάνουν παρέλαση, τα οποία δείχνουν να το χαίρονται, παρά γυμνασιόπαιδα και λυκειόπαιδα. Γενικά η εφηβεία αντιτίθεται και αμφισβητει στα πάντα και αυτό φαίνεται ακόμη και στην παρέλαση. Όσοι ειναι υπερ της καταργησης των μαθητικών παρελάσεων είναι υπέρ και της καταργησης των σχολικων εορτών που γίνονται μια μέρα νωρίτερα;;;
τα νεα συνθηματα των ΟΥΚαδων απο το Ραδιο Αρβυλα..σιγουρα αρεστα στους ''προοδευτικους'' κυκλους..http://www.youtube.com/watch?v=Obp4PtcpDTM&feature=player_embedded
Παράθεση από: canella στις Μαρτίου 27, 2010, 06:42:39 pmΕπιστροφή στο θέμα μας! Είμαι υπέρ των μαθητικών παρελάσεων απλά όχι από όλες τις ηλιακιακες ομάδες. Δηλάδή μου αρέσει όταν βλέπω παιδακια του δημοτικου να κάνουν παρέλαση, τα οποία δείχνουν να το χαίρονται, παρά γυμνασιόπαιδα και λυκειόπαιδα. Γενικά η εφηβεία αντιτίθεται και αμφισβητει στα πάντα και αυτό φαίνεται ακόμη και στην παρέλαση. Όσοι ειναι υπερ της καταργησης των μαθητικών παρελάσεων είναι υπέρ και της καταργησης των σχολικων εορτών που γίνονται μια μέρα νωρίτερα;;;Πόσο μου αρέσουν οι γενικότητες! Αυτοαναιρείσαι! Παραδέχεσαι ότι οι παρελάσεις είναι για παιδάκια του δημοτικού και μόλις αυτά μεγαλώσουν και καταλάβουν το ανούσιο ενός μιλιταριστικού θεσμού αρχίζουν και τον σνομπάρουν! Κανένας δε μίλησε για κατάργηση των εορτών! Θα το παραδεχτώ! Είμαι ένας ανθέλληνας, φιλοσκοπιανός, πράκτορας της τουρκικής ΜΙΤ και πληρωμένος από τη Μossad των Εβραίων! Αποστολή μου να καταστρέψω κάθε τι ελληνικό! Allah akbar!
Παράθεση από: nikgre στις Μαρτίου 27, 2010, 06:58:36 pmΠαράθεση από: canella στις Μαρτίου 27, 2010, 06:42:39 pmΕπιστροφή στο θέμα μας! Είμαι υπέρ των μαθητικών παρελάσεων απλά όχι από όλες τις ηλιακιακες ομάδες. Δηλάδή μου αρέσει όταν βλέπω παιδακια του δημοτικου να κάνουν παρέλαση, τα οποία δείχνουν να το χαίρονται, παρά γυμνασιόπαιδα και λυκειόπαιδα. Γενικά η εφηβεία αντιτίθεται και αμφισβητει στα πάντα και αυτό φαίνεται ακόμη και στην παρέλαση. Όσοι ειναι υπερ της καταργησης των μαθητικών παρελάσεων είναι υπέρ και της καταργησης των σχολικων εορτών που γίνονται μια μέρα νωρίτερα;;;Πόσο μου αρέσουν οι γενικότητες! Αυτοαναιρείσαι! Παραδέχεσαι ότι οι παρελάσεις είναι για παιδάκια του δημοτικού και μόλις αυτά μεγαλώσουν και καταλάβουν το ανούσιο ενός μιλιταριστικού θεσμού αρχίζουν και τον σνομπάρουν! Κανένας δε μίλησε για κατάργηση των εορτών! Θα το παραδεχτώ! Είμαι ένας ανθέλληνας, φιλοσκοπιανός, πράκτορας της τουρκικής ΜΙΤ και πληρωμένος από τη Μossad των Εβραίων! Αποστολή μου να καταστρέψω κάθε τι ελληνικό! Allah akbar!Τα παιδιά στην εφηβεία έχουν μια βαρεμάρα και αμφισβήτηση σε κάθε τι δεν ανήκει στα άμεσα ενδιαφέροντα τους και όχι γιατί πιστεύουν καραμέλες τύπου "μιλιταριστικού θεσμού" που βλέπουν συνάδελφοι όπως εσύ σύμφωνα με τα πιστεύω τους. Μην καπηλεύεσαι λοιπόν την αντίδραση των παιδιών αφού την ίδια αντίδραση θα έχουν αν τους πεις τι θέλετε να κάνετε μάθημα ή κενό ? Το ποιος λοιπόν κάνει γενικεύσεις είναι φανερό.Η ευθύνη είναι δική μας ως εκπαιδευτικοί καθώς και των γονέων για να δώσουμε στα παιδιά μας να καταλάβουν την σημασία να τιμάς και να σέβεσαι τους αγώνες των προγόνων μας 2-3 φορές τον χρόνο ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη τους.Μπορείς να είσαι ότι θέλεις αρκεί να σέβεσαι και να τιμάς το Σύνταγμα στο οποίο ορκίστηκες, αν δεν το σέβεσαι τότε παραιτήσου και κατέβα στο δρόμο να αγωνιστείς για τα πιστεύω σου ή πήγαινε σε μια χώρα που δεν έχει παρελάσεις. Allāhu Akbar !χαχαχαχαχ οτούρ οτούρ μπουγιουρούμ,συμφωνώ κατα τ αλλα ,ελάχιστος φόρος τιμής δε νομίζω ότι πληττει κανενος την υπόληψη