0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια, μου λέτε πόσοι θα φυγουν από ενιαιο πίνακα (ειμαι γυρω στο 750 - χειροτερα απο περυσι) και απο ενιαιο πίνακα διορισμων (ειμαι γυρω στο 800) ...
Σου απαντησα σε αλλο σημειο του φορουμ
Τα μόρια των εξετάσεων ΑΣΕΠ από το 2006 δεν τα έβαλαν? Εγώ ήμουν στους επιτυχόντες, και ο κύριος που έκανα την αίτησ μου είπε οτι και κάθε βαθμό πάνω από τη βάση παίρνω κι ένα μόριο, και είμαι τελικά στο πίνακα αυτών που έχουν μηδενική προϋπηρεσία (οκ μέχρι εδώ) αλλά χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ μόρια από ΑΣΕΠ του 2006(?!?!?!)Επίσης δεν υπάρχει το όνομά μου ΚΑΘΟΛΟΥ στον ενιαίο πίνακα (άλλο και τούτο)
Παράθεση από: GiannisV στις Ιουλίου 18, 2008, 01:44:31 amΤα μόρια των εξετάσεων ΑΣΕΠ από το 2006 δεν τα έβαλαν? Εγώ ήμουν στους επιτυχόντες, και ο κύριος που έκανα την αίτησ μου είπε οτι και κάθε βαθμό πάνω από τη βάση παίρνω κι ένα μόριο, και είμαι τελικά στο πίνακα αυτών που έχουν μηδενική προϋπηρεσία (οκ μέχρι εδώ) αλλά χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ μόρια από ΑΣΕΠ του 2006(?!?!?!)Επίσης δεν υπάρχει το όνομά μου ΚΑΘΟΛΟΥ στον ενιαίο πίνακα (άλλο και τούτο)Τα μορια του ασεπ 2006 τα εβαλαν και σωστα σου ειπε ο κυριος για τους βαθμους πανω απο τη βαση.Αν εχεις εστω και 1 βαθμο πανω απο τη βαση,παιρνεις 1 μοριο και τοτε φευγεις απο τον πινακα μηδενικης προυπηρεσιας και πηγαινεις στον κανονικο.Λογικα εγινε λαθος και εμεινες στον ιδιο πινακα,μην το αφηνεις,ψαξτο αυριο πρωι-πρωι!Οσο για τον ενιαιο πινακα,εκει θα μπεις οταν με το καλο δουλεψεις ωρομισθιος η αναπληρωτης ,αποκτησεις δηλαδη προυπηρεσια πραγματικη σε δημοσιο σχολειο.Καλη επιτυχια στο...ξεμπερδεμα!!!!!Να μας ενημερωσεις αν θελεις οταν λυθει..